Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Mart 2015, 19:41   #1
selim
Keyifli~Üye
 
selim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Şubat 2015
Mesajlar: 6
selim is on a distinguished road
Puanlar: 452, Seviye: 1
Puanlar: 452, Seviye: 1 Puanlar: 452, Seviye: 1 Puanlar: 452, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 14%
Etkinlik: 14% Etkinlik: 14% Etkinlik: 14%
Standart Tesettür Giyim | tesetturlu.moda

Sitenin Konusu : Tesettür Giyim | tesetturlu.moda
Sitenin Aktif Olma Tarihi : 19 Mart 2015
Açıklamalar - Tanıtım : Tesettürlü Moda internet sitesi müşterilerine giyim konusunda geniş çaplı hizmetler sunan bir moda sitesidir. Özel günlerde düzenlenen kampanyalardan sizi bilgilendirir ve indirimli fiyatları her an takip etmenizi sağlar.
Tesettürlü Moda sitesinin geniş ürün yelpazesiyle sayesinde, tesettür giyim sektörüne yön vermiş öncü markalardan olan tozlu giyim, armine gibi bir çok markanın ürünlerini inceleyebilir ve bu markaların özel ürünleri olan tesettür elbise, ferace, tunik, gömlek, etek, pardesü gibi birçok ürününün farklı modellerini bulabilirsiniz.
Tesettürlü Moda sitesi ayrıca abiye ve gelinlik gibi özel ürünlerle özel günlerinizde her an yanınızda. Tüm bu kıyafetlerin yanında ipek şal ve eşarplar ile tesettür markaları konusunda en kaliteli ve beğeni alan ürünlerin bulunduğu moda sitesinde tesettürlü kesime hitap eden giysilerin yanı sıra aksesuar, çanta, ayakkabı gibi kombineleri tamamlayıcı tasarımlarda sunuyor.
Sizlere web sitesinde sağladığı kaliteli görseller aracılığıyla ürünleri tüm ayrıntılarına kadar inceleyerek belirleyebilir ve beraberinde rengini, boyunu her özelliğini kendi standartlarınızı göz önünde bulundurarak seçebilirsiniz.
Tesettürlü Giyimde Moda tesetturlu.moda
selim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla