Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mart 2015, 03:20   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Eczacılık Taban Puanları



Bütün gençlerimizin hayallerinin başlangıcı olan, olmazsa olmaz dedikleri YGS sınavını geride bıraktık. Son bir viraj kaldı. LYS sınavlarının ardından, herkes kendisine uygun bir bölüm seçecek. Sağlık sektörü, bitmeyecek ve daima devam edecek bir sektördür. Özellikle eczacılık sektöründe, ciddi paralar ve devamlılık vardır. Öğrencilerimizin, iş imkanı olarak, seçeceği yegane meslekler ve bölümler arasında gelmektedir.

Sitemiz üzerinden, Eczacılık taban puanları 2015 açıklandıktan sonra, anlık olarak bakabilir, böylece tercih edip etmemeniz gerektiği hakkında kanaate kavuşabilirsiniz. Üniversite hayatı, gençlerimizin en önemli dönemleri arasında sayıldığı için, seçilecek bölüm ve alınacak puanlar çok önemlidir. Eczacılık alanında geliştirip, ileride sorunsuz bir iş imkanına kavuşmak isteyenler, elbette ki bu bölümü seçmekte haklıdır. Eczacılık taban sıralaması hakkında bilgileri almanız demek, seçenekleriniz arasına bu bölümü de eklemeniz anlamına geliyor. Hangi şehirde isterseniz isteyin, taban puanlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. Her zaman, en garanti mesleği seçmenizde, gelecek kaygınızın azalması açısından yarar var. Eczacılık taban puanları ise bu nedenle oldukça önemlidir.

Sevgili gençler; bu sınavlar belki hayatınızda bir yol çizmeniz açısından çok önemli olsa da, dünyanın sonu değildir. Sınav sonuçları açıklandıktan sonra, ne olursa olsun daha iyisini düşünmeniz ve eğer puanlarınız tutuyorsa, eczacılık bölümünü tercih etmeniz sizler için son derece iyi olacaktır.

Site adresi : http://www.eczacilar.net/2015-yili-e...-ve-siralamasi
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla