Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mart 2015, 17:10   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Hatay Temizlik Firmaları

Hatay'ın Antakya İlçesinde faaliyet gösteren temizlik şirketleri ve temizlik firmaları hakkında detaylı adres, telefon bilgileri sunuyor.

Temizlik Önemli iştir. İşi ehline bırakmak gerekir. İnsan sağlığı açısından hijyen ve temizlik önem arz eder. Temizlik işini herkese bırakamazsınız. Seçkin firma olması gerekir.

Hatay temizlik işlerinde işine özen gösterilerin bulunduğu kategori olan antakya temizlik şirketleri size özel temizlik hizmetleri sunarlar.

Hatay'da Faaliyet Gösteren Temizlik Firmalarının Hizmetleri

– İnşaat Sonrası Temizlik - En zor temizlik türlerinden birisidir. İnşaat bittikten sonra oluşan molozların tozu, camlardaki boya ve diğer kimyasal maddelerin izlerinin temizlenmesi zor iştir. Uzman personelle temizlik şarttır.
– Ayrıntılı şekilde ev temizliği - Ev hanımları günlük temizliklerini yapabilir ama haftalık, özel günlerde genel temizliğe ihtiyaç duyarlar.
– Bankaların detaylı temizliği
– AVM'ler Mağazaların temizliği ve AVM Temizliği
– Apartman Temizlik Çalışmaları
– Hijyenik İlaçlama
– Buharlı Koltuk Yıkama
– Okul, Resmi Kurumlar ve Kurumsal Şirketlere temizlik hizmeti
- Dış Cephe Temizliği

Antakya temizlik Şirketleri Neden Tercih Sebebidir?

Antakya temizlik şirketi, her zaman müşteri odaklı çalışır. Uzmanlaştığı alanda faaliyetler göstererek müşterilerini memnun ve mutlu eder. Size özel kısa sürede detaylı temizlik çalışmaları yaparlar. Maaliyet açısından bütçenizi zorlamayacak şekilde işlerini fiyatlandırırlar. Sadık müşteri olmanızı sağlayacak, detaylı temizliği yaptıktan sonra memnuniyet derecenizi sorarlar. Önemli olan sizin memnuniyetinizdir.

İnşaat Sonrası Temizlik

En zor temizlik işlerinden birisi inşaat sonra temizliktir. İnşaat sonrası temizlik gözünüzü mü korkuyor? Artık korkutmasın Antakya temizlik sizin için temizliği özenle yapar. İnşaat sonrasında dökülen sıva, kireç kalıntıları, çimento artık v.s. bunların çıkarılması zordur. Hele de yerlerde boya lekeleri yer alıyorsa işler daha da zorlaşır. Bizim için inşaat sonrası temizlik gayet basit’tir. Yıllardır bu sektörde faaliyet gösterdiğimizden dolayı gereken bilgi ve donanıma sahibiz. Çünkü işleri bilinçli ve deneyimli şekilde yaparı.
Hatay Antakya Ofis, İşyeri ve Ev Temizliği

Ofisiniz m2 olarak çok büyük bir alanda elemanlarınız bu işi gerçekten yapamayabilir. Zaman ve maaliyet açısından ofis temizliğinde çığır açıyoruz. Ofis; büro mobilyaları, yer temizliği, camların silinmesi, ofis mutfağının ve tuvaletlerinin özenle temizlenmesi bizim işimiz. Ofis m2 ölçülerine göre uygun fiyat’ta Antakya‘da bu hizmeti size sunuyoruz.
Hatay Antakya Ev Temizliği

Evinizin temizlenmesi için zamanınız mı yok? Haftalık ve aylık ağır temizlikleriniz illa ki olacaktır. Önemli olan ağır temizlik işlerini gerçek anlamda verimli şekilde yapmaktır. Bir evde yaşayan insanlar aynı zaman iş hayatında çalışıyor ise bu temizlikleri yapamamaktadır. Siz işi bize bırakın gönül rahatlığı ile işinize odaklanın evinizin temizliği bize emanet edin.

Hatay Antakya Temizlik Koltuk Yıkama

Koltuk cinsi ne olursa olsun koltuk yıkama işini Antakya’da Temizlik yapmaktadır. Eve veya işyerinizdeki koltuklar zamanla kirlenir. Bu kirler bakteri ve mikrop yuvası haline gelir. Bakteriler sizin zamanla hastalanmanıze neden olur. Sağlınız açısından hijyenik şekilde temizlik şart’tır. Bu temizliği Antakya temizlik şirketi olan Temizlik’e bırakınız. Bu güne kadar yüzlerce ve binlerce koltuk yıkadık. Yıkanan kotukların sahipleri bizden gayet memnun kaldı.
Hatay Antakya Cam ve Dış Cephe Temizliği

Bina dış cephelerinin temizliği bizden sorulur. Tecrübe, bilgi ışığında personellerimiz dış cephe temizliğini özenle yapar. Antakya dış cephe temizliği işinde uzman olan Hatay Temizlik işlerini müşteriyi memnun edecek şekilde organize eder ve gerçekleştirir. Rezervasyon yapıldığı andan itibaren verilen zaman, sürede dış cephe temizliğini tamamlarız. Ofis, ev, inşaat sonrası temizlik, koltuk yıkama, cam ve dış cephe temizliği yanında Okul, Banka, Hastane temizliği Antakya’da Hatay Temizlik şirketleri yapar.

Firmaların Genel Çalışma Prensipleri

• Doğru
• Tam Zamanlı
• Kaliteli ve Özverili Çalışma
• Müşteri Odaklı Temizlik
Her müşterinin farklı ihtiyaçları vardır. Antakya temizlik şirketleri arasında yer alan Hatay temizlik işini doğru şekilde yapar. Çalışma prensiplerimiz tam zamanlı temizlik anlayışı mevcuttur. Tam zamanlı dediğimizde müşteriye söz verilen zamanda temizlik işini tamamlarız. Kalite anlayışımızdan ödün vermeden tecrübelerimize dayalı şekilde temizlik işlerini yaparız. Farklı ihtiyaçlara, farklı temizlik hizmeti sunarız.

Temizlik Firmaları | Hatay
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla