Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mart 2015, 16:21   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İstanbul özel fen lisesi

İstanbul özel fen lisesi

Liseler öğrencileri gidecekleri üniversiteye hazılayan ve geleceğe yön veren bir kurum olduğu için lise tercihi çok önemlidir. Orta öğretim kurumunda eğitim almak üzere sınavında başarılı olan öğrenciler yüksek puanları ile fen liselerine yerleşir.
Devlet liselerindeki eğitim kalitesi ve özel liselerdeki eğitim kalitesi sosyal açıdan ve eğitim açısından büyük farklar göstermektedir. Fen lisesine gitmeyi hak kazanmış öğrencinin geleceği için en iyi eğitimi alması ve kendini geliştirmesi doğru seçimler ile mümkün olabilmektedir. Özel liseler öğrencilerini daha fazla sahiplenerek onların geleceği ve kurumun ismi adına ellerinden geleni yaparlar.


Neden Özel Fen Lisesi?

Eğitim sisteminde yapılan bir çok değişiklik günümüzde özel okullardan yana olduğu için başarılı bir öğrenci özel fen lisesinde eğitimini sürdürerek puanı hep yüksek tutulur. Fen liselerinde eğitim disiplinli ve sıkı olduğu için öğrencilerin sosyal hayatı geri planda kalabilmektedir. Ancak özel fen liselerinde böyle bir durum yaşanmamaktadır.

Evyap Okulları İstanbul özel fen lisesi kadrosu ile başarılı öğrencilerin geleceğine katkı sağlayarak onları kendi bilen bireyler olarak hayata hazırlar.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla