Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mart 2015, 19:39   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Nasıl Kitap Yayınlanır ?



Yazarlığa merak sardıysanız ve az da olsa bir yeteneğiniz varsa kendi özgün içeriklerinizi bizlere teslim ederek kitap haline gelmesini sağlayabilirsiniz. Çok uygun fiyat avantajları ile artık sizin de bir kitabınız olabilir. Geniş kitlelere ulaşmanın en kolay yollarından biri olan kitap basımı ve dağıtımı ile ilgili merak ettiğiniz her şey ve daha fazlası için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda kitap bastırmak istiyorum diyorsanız web sitemiz üzerinden bizlere kolayca ulaşabilirsiniz.

Kitap basmak ve kitap yayınlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Siz de kitabimolsun.com üzerinden kolay bir şekilde metin belgelerinizi bizlere teslim edecek ve bu metinlerin kitap halini almasını sağlayacaksınız. Çok uygun fiyat avantajlarını bulabileceğiniz web sitemiz üzerinden bize yazılarınızı gönderin, bunları editörlerimiz düzenlesin be istediğiniz tasarım ve ebatlarda kitabınız anında yayınlansın. Kitabınızın yayınlandıktan sonra tanıtımını da biz üstleniyoruz. Birçok sosyal medya ortamında ya da ilgili ortamlarda bastırılan kitaplarınızı yayınlıyor ve sizlerin geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmanız için gerekli olan her türlü işlemi büyük bir ivedilikle yapıyoruz. Şimdiye kadar binlerce kitap basan ve yayınlayan uzman ve tecrübeli ekibimiz ile hazırlamış olduğunuz metinler emin ellerde!

Ares kitap güvencesi ile sizlere şimdiye kadar verilmemiş bir hizmet veriyor ve kendinize özgü bir blog yapıyoruz. Böylelikle dünya çapında herkes sizlere kolaylıkla ulaşabiliyor ve tanınırlığınız artıyor. Artık Ares kitap ile herkesin bir kitabı olacak!

Site adresi : http://www.kitabimolsun.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla