Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mart 2015, 17:18   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kars Asansör

Günümüzde artan AVM’ler, büyük iş merkezleri ve oteller özellikle büyük şehirlerde daha fazla öne çıkmaktadır. Bu yapılarda ihtiyaç duyan en önemli özellik ise; asansör ve de yürüyen merdiven olmaktadır. Çok katlı yapılar yerine artık birçok yapının içine merdiven yapımı yerine asansörler ve yürüyen merdivenler konuluyor. Bu noktada firmalara en iyi asansör ve yürüyen merdiven hizmeti veren Ervolift firması Kars Asansör Firmaları arasında en önde adını gösteriyor.
Ervolift firması ile; otellerinize, hastanelerinize, firmalarınıza, holdinglerinize ya da şirketlerine asansör yaptırabileceksiniz. Hem yapı dekorasyonuna katkı sağlayacak olan Ervolift Kars Asansör ile hem de misafirlerinize ya da iş ortaklarınıza kolaylık sağlayacaksınız. Gerek görünümleri, gerekse güvenlikleri ile dikkat çeken bu asansörlere sahip olmak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Ervolift firması sadece asansörleri ile değil; aynı zamanda da Ervolift Kars Yürüyen Merdiven hizmeti ile diğer firmalardan her zaman bir adım daha öne çıkıyor. AVM, iş merkezleri ya da eğlence merkezlerine yaptırabileceğiniz yürüyen merdivenler ile siz de yeni çağa ayak uyduracaksınız.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla