Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Mart 2015, 23:34   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kars Gelinlik Firmaları

Her genç kızın hayali en güzel gelinliği giyip en iyi düğün sahibi olmaktır. Bu nedenle de kendilerine bu işte profesyonel gelinlikçi bulmaya çalışırlar. Milano Moda Evi de bu noktada size en iyi hizmeti veren gelinlikçidir. Milano Moda Evi Kars Gelinlik Firmaları arasında en fazla gelinlik çeşidine sahip olan aynı zamanda da müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan bir firma olarak karşımıza çıkıyor.
Milano Moda Evi sitesinin ana sayfasından daha önce diktikleri gelinlikleri görebilir ve isterseniz o gelinliklerden isterseniz de bambaşka bir gelinlik diktirme fırsatına sahip olmaktasınız. Kars Gelinlikçileri ile kıyaslandığında dikiş tekniği en iyi olan gelinlikçi Milano’dur.
Milano Moda Evi Kars Gelinlik olarak sizlere; ana sayfasında online ürün katalogunu sunmaktadır. Bu katalogu indirerek tüm gelinliklere ulaşabilirsiniz. Ayrıca; ürün çeşitlerimiz kategorisinden sundukları tüm gelinliklere bakabilir, sipariş hattı olarak belirttikleri telefonları arayarak hem detaylı bilgi alır, hem de gelinlik diktirme siparişinizi vererek sadece bir telefon ile bile işinizi halletme fırsatına sahip olursunuz.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla