Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Nisan 2015, 11:55   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Exclamation Hızlı Eğitim

Hızlı Eğitim
Hızlı Eğitim nedir?
25 yılı aşkın deneyimimizle, uzmanlarımızca hazırlanan eğitimler sunan dijital (online) bir eğitim platformuyuz. İş hayatı profesyonellerini ve iş hayatına hazırlananları hedefliyoruz. Infinity Teknoloji olarak hali hazırda 300'den fazla kurumsal müşterimize sunduğumuz e-eğitimleri, Hızlı Eğitim üzerinden kişisel kullanımınıza sunuyoruz. İçerikler çeviri değildir, tamamen yerel, ülkemize özgü iş bilgisi ve çalışma kültürü göz önüne alınarak hazırlanmıştır.
Her ay 5 yeni, 10 yenilenen, 15'e yakın eğitimi sizlerle buluşturuyoruz...
Neden Hızlı Eğitim?
Çünkü bilgiyi özet olarak size sunuyoruz. Bilgiye erişmek için onlarca kitap, makale, video izlemeniz gerekiyor. Oysa bunları tarayıp sizin için derleyen, bunları özetleyip sunan bir merkez var, o da Hızlı Eğitim. Belirli konularda artık onlarca eğitici kitap okumanıza gerek yok, zaman tasarrufu yapın. Bu zamanı da hayal gücünüzü geliştirecek romanlar okumak için kullanın. İnanın sizin için çok daha yararlı olacaktır. Gelin bilginin özünü sunan Hızlı Eğitimlerle gelişime hemen adım atın.
Kursta öğrenmek yerine neden Hızlı Eğitim?
Online eğitim (e-öğrenme), tartışmasız günümüzün en önemli eğilimlerinden birisi. Kurslarda harcanan zaman kaybı ve ücretler göz önüne alındığında çok daha ekonomiktir. Ancak bazı başlıklarda kurslara direkt bir alternatif değil, oradaki bilgileri destekleyen bir unsur olarak görülmelidir. Örneğin bazı konu başlıklarını kurslarda öğrenmeye günümüzde gerek kalmamıştır.
Özellikle iş hayatında zaman çok daha önemlidir. Bu nedenle Hızlı Eğitim sayesinde almak istediğiniz eğitimleri evde, yolda, iş yerinde kısacası dilediğiniz her yerde izleyebilme şansına sahip olabiliyorsunuz. Dilerseniz anlamadığınız veya anımsamak istediğiniz konulara kolayca dönebilirsiniz. Eğitimler içerisinde yer alan sorularla bilgilerinizi ve öğrendiklerinizi test edebilirsiniz.
Bir sürü e-öğrenme sitesi var, neden Hızlı Eğitimi tercih edeyim?
Hızlı Eğitim, öğretici, eğlendirici ve aktif katılımı sağlayan, güncel konularla içeriğini her zaman yenileyen eğitimleriyle çok ilginizi çekecektir. Bu özelliği ile Hızlı Eğitim’den vazgeçemeyeceksiniz! Özellikle görsel tasarıma son derece önem veririz. Konuları kolayca algılayabilmeniz için metin tasarımına özen gösteririz. Net ve basit ifadelerle, şık ve etkili görsel kullanımıyla içeriği son derece etkili bir şekilde aktarırız. Bu tür sitelerdeki en önemli sorunlardan birisi olan içeriğin eskimesine Hızlı Eğitimde asla izin verilmez. Katalog sürekli yenilenir.
Bu eğitimleri kimler hazırlıyor?
İçeriklerimizi hazırlayan kişiler aslında eğitim uzmanları ve eğitmenler. Yalnızca önemli bir farkları var, eğitimleri bilgisayar başında eğitim alınabilecek özel bir hale dönüştürüyorlar. Sınıf eğitimlerinde eğitmenin zamanı rahat, katılımcı da karşısında, dolayısıyla kaytarma olanaksız. Oysa bilgisayar karşısındaki eğitim alan kişiler için bu durum oldukça zor. Facebook var, cep telefonu elinizin altında, ilgi kolayca dağılabiliyor. Bu nedenle araştırmacı, eğitim tasarımcısı ve editörlerimiz tüm bu unsurları göz önüne alarak eğitimleri sizin için özel olarak tasarlıyorlar. Teknik olarak araştırma, güncel bilgiyi özetleme, net ifadelerle öğretici bir hale getirme, görsel tasarım, seslendirme, etkileşimler ile kurguyu gerçekleştirmek ana işimizdir. Tüm mesajları netleştiririz. Kısa zamanda gerekli bilgiyi etkili bir şekilde aktarırız.
Almış olduğum bilgileri nasıl pekiştireceğim?
Eğitim içerisinde yer alan ve aktif olarak katılabileceğiniz, oyun oynayarak da uygulayabileceğiniz egzersizler yer almaktadır. Bu sayede öğrendiklerinizi pekiştirmeniz kolay hale getirilmiştir. Hem eğleneceksiniz hem de öğreneceksiniz. Ayrıca eğitimleri dileğiniz zaman izleyebilme olanağı ile bilgilerinizi her zaman taze tutabileceksiniz.
Buradan aldığım sertifikalar işime yarar mı?
Elbette. Her eğitimin sonunda adınıza düzenlenmiş, sertifika numarası bulunan e-sertifikalara sahip olmanız iş yaşamınızda önemli bir ayrıcalığa erişmenizi sağlar. Günümüzde bilindiği gibi sertifikalı eğitimler oldukça pahalıdır. İşte e-sertifikanın da en önemli farklı, yüksek tutardaki sertifika ücretlerine son veriyor olmasıdır. Eğitim sonunda alacağınız e-sertifikalar ile iş bulmanız daha da kolaylaşacaktır. En azından işverenlerin karşısına öğrenmeye hevesli bir kişi olarak çıkmış olacaksınız. Ayrıca Hızlı Eğitimi sürekli kullandıkça kariyerinizdeki gelişime ve değişime inanamayacaksınız.
Eğitimleri cep telefonumdan 3G hattımı tüketmeden izleyebiliyor muyum?
Evet. Eğitimleri ister cep telefonunuzdan, ister bilgisayar veya tabletinizden çevrimdışı olarak da izleyebilirsiniz. Bunun için WiFi olan bir yerde örneğin evinizde, içeriği cep telefonunuz veya tabletinize indirebilir, 3G bant genişliğinizi tüketmeden dışarda kolayca izleyebilirsiniz. Sonra da indirdiğiniz içeriği mobil cihazınızdan silebilirsiniz. Örneğin, yolda giderken, spor veya yemek yaparken bile eğitimlerinizi izleyebilir, dilediğiniz anda durdurabilir, geri alabilirsiniz.
Hızlı Eğitim’de ne tür eğitimler var?
Hızlı Eğitimde; Aile ve Çocuk, Bankacılık, Dijital Pazarlama, Hobi, Hukuk, İlişkiler, İngilizce, İş Becerileri, İş Sağlığı ve Güvenliği, Kişisel Gelişim, MS Office, Programlama, Tasarım, Temel Bilgisayar, Yönetim ve Liderlik gibi birbirinden farklı pek çok eğitime erişebilirsiniz.
Hızlı Eğimdeki eğitimleri şirketimde de kullanabilir miyim?
Hızlı Eğitim içerisinde yer alan eğitimler bireysel kullanıcılar için hazırlanmıştır. Eğer kurumunuz için hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız bunun için “Infinity CloudLMS” ..:: INFINITY Teknoloji CloudLMS ::.. web sitemizi inceleyebilirsiniz. Bu çözümler sayesinde kurumunuzun, yöneticilerinizin ve çalışanlarınızın gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.
Eğitim nasıl ücretlendiriliyor?
Hızlı Eğitim’de eğitim ücretlerimizin fiyatı aylık yalnızca 9,90 TL’dir. Her ay yalnızca bu bedeli ödeyerek tüm eğitimleri sınırsız olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca yeni eklenen eğitimlerden de anında haberdar olabilir, bunlara da sınırsız erişebilirsiniz. Ayda yalnızca 9,90 TL ödeyerek profesyonel yaşamda gereksinim duyduğunuz tüm eğitimleri güncel olarak size sağlamak asli görevimizdir. Bu kadar ekonomik olarak sunulmasının nedeni kurumsal müşterilerimizden yararlandığımız sponsorlu içeriklerdir. Örneğin kurumsal müşterilerimiz gelip "Bize şöyle bir eğitim gerekiyor, içeriği budur, maliyetine üretin siz de başkalarına satabilirsiniz." modeliyle yaklaşır. Dolayısıyla bu modelde üretilen içeriklerimiz sizlere de ekonomik olarak sunulabilmektedir.
Eğitim ve gelişim, her yerde sizinle
Hızlı Eğitim her an, her yerde profesyonel yaşamda gereksinim duyduğunuz güncel bilgiyi size sunuyor. Her ay eklenen onlarca eğitimle birlikte 150’den fazla eğitime bilgisayarınızdan, tabletinizden veya akıllı telefonunuzdan erişebilirsiniz.

..:: INFINITY Teknoloji CloudLMS ::..
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla