Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2015, 00:08   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart İstanbul’un kalbinde ; Crowne Plaza İstanbul Harbiye Hotel



Crowne Plaza İstanbul Harbiye Hotel; İstanbul’un merkezinde, eğlence ve alışveriş merkezleri olan Taksim, Nişantaşı ve şehrin en gözde alışveriş merkezlerine ( City’s Nişantaşı, Cevahir Alışveriş Merkezi, Demirören Alışveriş Merkezi) yürüme mesafesinde; İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, İstanbul Kongre Merkezi ve Askeri Müze’yi kapsayan Kongre Vadisine 650 metre, Haliç Kongre Merkezine 6 km, Osmanbey Metro İstasyonuna ise sadece 350 metre mesafededir.



Crowne Plaza İstanbul Harbiye Hotel; 44 Standart Oda, 148 Deluxe Oda, 40 Superio Oda, 10 Suite Oda, 2 Engelli Odası, 40 Club Oda ve 1 Kral Dairesi olmak üzere toplam 285 oda konaklama kapasitesiyle, konforun ve şıklığın güler yüzlü atmosferinde misafirlerine kaliteli ve ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi yaşatmaktadır.



Crowne Plaza İstanbul Harbiye, kurumsal ve bireysel toplantı ve organizasyonları keyfe dönüştüren alternatif konseptlerle hizmetinizdedir. Kurumların ve iş dünyasının kalbinin attığı İstanbul’un merkezinde, yüksek teknolojik ekipmanlara sahip 19 adet toplantı salonuyla, yeni bir konsept altında, toplantılarınız için özel alternatifler sunmaktadır. Otelin diğer katlarından ayrılmış olarak hizmet veren 8 kişilik ve 4 odadan oluşan toplantı katları, toplantılarınıza özel konforlu ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir konsept sunmaktadır. Toplantı salonlarına özel, mola ya da aralarda rahatça kullanılabilen, bağımsız olarak kokteyl ve karşılamalarda, katılımcılara ayrıcalıklı servislerin sunulabildiği geniş ve ferah fuaye alanları da mevcuttur.



İstanbul’un kalbinde, romantik atmosferi ile; düğün, nişan, sünnet, kına gecesi gibi özel günleri unutulmaz kılmak ve kusursuz gerçekleşmesini sağlamak için hizmet veren profesyonel ekibi ile Crowne Plaza İstanbul Harbiye, mekan süslemesinden menü seçimine kadar her detayda yol göstermektedir. Zarif detaylarla süslenmiş şık bir ortamda hafızalarından silinmeyecek düğünler için iki balo salonuyla hizmet vermektedir. Kadifekale ve Alsancak Balo Salonlarında yemek düzeninde 200 kişiye kadar, kokteyl düzeninde ise 400 kişiye kadar davetli ağırlanabilmektedir.



Sabahları güne sağlıklı ve dinç başlamak için zengin açık büfe kahvaltı servisi veren Ege Restaurant‘da ayrıca uluslararası mutfakların zengin örnekleri “a la carte” olarak öğle ve akşam yemeklerinde tadılabilmektedir. Gün boyu hizmet veren, Akdeniz mutfağının sağlıklı ürünlerinin açık mutfak konsepti ile sunulduğu Sota Kebap & Pizza Restaurant; Sicilya usulü çıtır Pizza'sı, birbirinden leziz kebapları, zeytinyağlı ve meze seçenekleri ile zengin bir içeriğe sahiptir. Crowne Plaza İstanbul Harbiye, iş ya da tatil amaçlı Club Katlarında konaklayan misafirlerine özel olarak tasarladığı Club Lounge’da 06:30-22:30 saatleri arasında ayrıcalıklı hizmet vermektedir. Günün yorgunluğunu atmak için lobi bar Onyx Bar & Patisserie‘de, kurabiye ve pasta büfesi, hafta içi Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri 17:00-19:30 saatleri arasında piyano eşliğinde hizmet vermektedir.



Her zaman zinde ve sağlıklı olmak isteyenler için Sağlık Kulübü; son teknolojiye sahip Fitness Center, özel olarak tasarlanmış geleneksel Türk Hamamı, sauna & buhar odası servisleri, kapalı yüzme havuzu ile hizmet vermektedir. Ayrıca masaj odalarında rahatlatıcı terapilerle, Uzakdoğu masajı alternatifleri sunulmaktadır.



Site adresi : http://www.crowneplazaharbiye.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla