Konu: Eksiz Oluk
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2015, 23:47   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Eksiz Oluk

Yapım aşamasında olan evinize ya da herhangi bir ortamın oluk ihtiyacını karşılarken bakır olanları tercih etmemeniz için geçerli birçok sebep bulunmaktadır. Bakıt hem bütçenizi zorlayacak kadar pahalı olabilmekte hem de kısa ömürlü olması sebebiyle pek de tercih edilmemektedir. Ancak firmamız tarafından yüksek kalite hammaddeler kullanılarak üretilen eksiz oluk modelleri ile hem evinize zarif bir görünüm kazandıracak hem de uzun ömürlü olması sebebiyle ileriki dönemlerde oldukça rahat edeceksiniz.

Pvc oluk, kapaklı oluk, eksiz çekme oluk, gizli dere, oval bakır dere, oval çinko dere ve bakır gör. Oluk gibi modelleri ile yıllardır vatandaşlara en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarda veren Albayrak Yapı, eksiz oluk fiyatları bakımından da rakiplerine oranla oldukça cazip fiyatlar sunmaktadır.

Ülkemizde eksiz oluk sistemleri alanında bir çığır açmış olan ve toplu projelerde dahi aktif bir şekilde hizmet veren firmamız ile uygun fiyat avantajlarına kavuşacaksınız. Yoğun yağışlı havalarda yağmur sularını en iyi şekilde toplayarak herhangi bir sızıntıya ya da çatlamalara meydan vermeyecek şekilde dizayn edilen eksiz oluk sistemleri ile İstanbul içerisinde ya da Türkiye’nin herhangi bir yerinde yapılan inşa halindeki yapınızın oluk sorununa çözüm bulabilirsiniz. Kalite ve rahatlık için oldukça geniş bir kitle tarafından tercih edilen bu sistemler ile su sızıntısına tamamıyla son veriyoruz.

Site adresi : http://www.eksizoluk.gen.tr
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla