Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2015, 01:36   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Çatı Merdiveni

2004 yılından beri Türkiye’de bir ilki başaran ve endüstriyel çatı merdiveni ve pencere sistemleri ile geniş bir kitleye hitap eden Albayrak yapı, bu hizmetini daha da ileriye götürebilmek amacıyla ekibini ve vizyonunu daime ileri seviyede tutmakta ve bu alandaki yenilikleri sürekli olarak takip ederek siz değerli müşterileri ile buluşturmaktadır.

Katlanır çatı merdiveni kategorisindeki yüzlerce farklı modeliyle tüm dikkatleri üzerinde toparlayan bu firma ile bütçenizi zorlamadan piyasadaki en uygun fiyat avantajlarından yararlanarak çatı merdiveni ihtiyacınızı kolayca karşılayabileceksiniz. Yıllardır daha iyi hizmet, daha çok müşteri anlayışı ile alanımızdaki en kaliteli hizmeti verdiğimiz devamlı müşterilerimizden hep olumlu sonuçlar aldık ve almaya devam ediyoruz.

İç ve dış mekanlarınızdaki tüm çatı merdiveni ihtiyaçlarınıza kalıcı çözümler üreten firmamız ile yapacak olduğunuz alışveriş doğrultusunda hızlı servis imkanlarından da yararlanabileceksiniz. Teleskopik çatı merdiveni, katlanır çelik çatı merdiveni, katlanır makaslı çatı merdiveni, katlanır alüminyum çatı merdiveni, katlanır ****l çatı merdiveni ve katlanır ahşap çatı merdiveni gibi modellerimiz ile ihtiyacınız ya da zevkleriniz doğrultusunda evinizin de tasarımına uyan yapılar ile çatı merdiveni ihtiyacınızı anında gideriyoruz. Montaj sonrası destek hizmetlerimiz ile de karşılaşmış olduğunuz herhangi bir problem durumunda iletişim numaralarımızdan bizlere kolayca ulaşabilir ve arıza kaydı bırakarak sorununuzun çözümünü talep edebilirsiniz. İş sonrası destek ekibimiz alanında uzman deneyimli teknik elemanlardan oluşmaktadır.

Site adresi : http://www.katlanircatimerdiveni.org
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla