Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2015, 04:29   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Yeni Nesil Görüntülü Sesli Sohbet Sitesi



Günlük hayatın sıkıntı ve stresinden uzaklaşarak yeni dostluklar kurmak isteyen kişiler için bulunmaz bir kaynak olan Sesli Sevgililer web sitesi ile kız ya da erkek arkadaş edinebilir ve belki de bir ömür boyu sürecek olan bir ilişkiye ilk adımınızı atabilirsiniz.

Sesli sohbet özelliği ile gerçek konuşmalarınız ile istediğiniz bay ya da bayan arkadaş ile sohbet edebilir ve dertlerinizi ve sevinçlerinizi paylaşabileceğiniz bir dost ile çok daha mutlu olabilirsiniz. Şimdiye kadar karakter yapınıza uygun bir arkadaş ya da sevgili bulamadığınızı mı düşünüyorsunuz? Artık Sesli Sevgililer ile bu gibi dertlerden sonsuza dek kurtulacaksınız. Seslichat sayesinde hem mesaj olarak konuşabilir hem de bir hoparlör aracılığı ile sesli olarak sohbet etme imkanı yakalayabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin de sesini net bir şekilde alabileceğiniz gibi görüntülü bir şekilde konuşma yapmak istiyorsanız da yine sitemize üye olmanız yeterli olacaktır.

Sesli Sevgililer web sitesine üye olmak tamamen ücretsizdir. Oldukça kolay bir şekilde ilk üyeliğinizi oluşturmak için web sitesine giriş yaptıktan sonra üst menüdeki ücretsiz üyelik kısmına tıklayabilir ve karşınıza gelen formu eksiksiz bir şekilde doldurarak üyeliğinizi oluşturabilirsiniz. Sesli sohbet siteleri içerisinde en çok tercih edilen sitelerden olan sesli sevgililer web sitesi ile hayalini kurduğunuz kız ya da erkeklere tek bir tık ile ulaşabilmeniz mümkündür.

Site adresi : http://www.seslisevgililer.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla