Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Nisan 2015, 12:26   #1
k.l.b
Keyifli~Üye
 
k.l.b - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Aralık 2014
Mesajlar: 11
k.l.b is on a distinguished road
Puanlar: 289, Seviye: 1
Puanlar: 289, Seviye: 1 Puanlar: 289, Seviye: 1 Puanlar: 289, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Kredi Kartı Taksitlendirme Üzerine

Günümüz Türkiye’sinde, ne yazık ki insanların pek çoğu oldukça düşük ücret aralıklarında çalışmaktadır. Bu durum ise her geçen gün güçleşen hayat koşulları karşısında yeterli rahatlamayı sağlayamamaktadır. Örneğin, 4 kişilik standart bir çekirdek ailenin, ortalama aylık harcama tutarı 1.500 ile 2.000 Türk Lirası arasında değişmektedir. Bu durum, değişen fatura tutarları, kira oranları ya da çocukların okul durumları gibi durumlara göre değişiklik gösterebilmektedir. Böylesi bir durumda, insanların birçoğu, çareyi kredi kartı kullanımını arttırmakta görmektedir. Ancak ülkemiz şartları göz önüne alındığında, aylık kredi kartı ödemelerinin düzenli olarak yapılması oldukça güçtür. Bu durum da, biriken borç oranları ve faiz artışıyla birleştiğinde, kredi kartları borçlarının katlanması durumunu getirmektedir. Kredi kartı taksitlendirme alanında hizmet veren kurumlar sayesinde, bu durum artık bir sorun olmaktan çıkmaktadır.
Kredi Kartı Taksitlendirme Nasıl Yapılıyor?
Eğer kredi kartı borçlarınız oldukça yüksek miktardaysa, yalnızca asgari ödeme tutarlarını yatırabiliyorsanız, ödeme konusunda banka sıkıştırıyorsa, yapabileceğiniz çok ta fazla bir şey bulunmamaktadır. Kredi kartı taksitlendirme seçenekleri sayesinde, artık bir çıkış yolunuz var. Yapmanız gereken tek şey, bu alanda hizmet veren bir firma ile iletişime geçmek ve borca sahip kart veya kartlar ile müracaatta bulunarak, borçlarınızın çok daha kolay şartlarda kapatılmasını sağlamak. Diyelim ki, 5.000 TL limitli bir kartınız var ve bu limitin tamamını kullandınız. Bu durumda, size gelecek olan asgari ödeme tutarı aylık 1.300 TL olacaktır. Eğer asgari ücretli bir çalışansanız, bu tutarları ödemeniz mümkün değildir. İşte bu alanda hizmet sunan firmalar;
 Oldukça cüzi bir vade farkı ile toplamda bulunan borç miktarı çeşitli aralıklar ile vadelenir (12 ay ya da 18 ay) böylece, aylık ödeme tutarınızın çok daha az bir miktarına sahip taksit seçenekleri ile borcunuzu kapatırsınız.
 Kredi kartı dışında hiçbir şart aranmamaktadır. Böylece kısıtlı bir zamana sahip borç sahiplerinin, zaman açısından oldukça büyük avantajlara sahip olmaları sağlanır.
 Kredi kartı taksitlendirme kurumları, sizin adınıza bütün borcu kapatırlar ve yeniden taksitlendirme yapılandırması yapılır. Böylece daha uzun taksit ve daha ufak limitler ile vade farkı olmadan borçlarınızı kapatırsınız.
k.l.b isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla