Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Nisan 2015, 13:33   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Gelalsat - Aradığın Burada



İnternet teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte online platformlar üzerinden emlak gibi işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Yatırım amacı olarak yeni bir arsa satın almak istiyorsanız ya da satmak istiyorsanız bu online platform üzerinden en güzel fiyat avantajları ile bu işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bina kategorisi altından yüksek katlı binalardan manzaralı ve geniş odalı daire satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilir ya da iletişim bilgileri üzerinden iletişime geçerek binalar hakkında daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Yeni bir devremülk satın almak isteyenler genellikle bütçe konusunda en uygun koşulları ararlar. Küçük bir indirim dahi olsa bu avantajlardan en iyi şekilde istifade edebilmek için Gelalsat platformunu ziyaret edebilirsiniz. Emlak kategorisi altından iş yeri, konut, turistik tesis gibi birçok alandaki ilanları görebilirsiniz.

Vasıta kategorisi altından bu site üzerine yeni bir araç ekleyebilir ve var olan sıfır otomobilinizi en güzel fiyatlar eşliğinde alıcılarıyla buluşturabilirsiniz. İkinci el oto dünyasındaki harika indirimlerin var olduğu bu site üzerinden yeni bir üyelik açmanız tüm bu işlemleri gerçekleştirebilmek için fazlasıyla yeterli olacaktır. Alışveriş kategorisi ile ihtiyacınız olan her türlü cep telefonu, bilgisayar, elektronik ihtiyaçlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

Site adresi : http://www.gelalsat.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla