Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Nisan 2015, 23:06   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Atolye3D - Tasarım, Mühendislik ve Proje Yönetimi



Kurumsal iletişim ve müşteri memnuniyeti ilkelerimiz başta olmak üzere sizlere endüstriyel tasarımlar sektöründe alabileceğiniz en kaliteli hizmeti sunuyoruz. Alanında tecrübeli ve profesyonel ekibimiz ile sizler için çalışıyoruz. Bunların yanı sıra ülkemizde ki bütün üstün teknolojileri kullanarak projelerinizi şekillendiriyor ve tecrübemizi katıyoruz.

Firmamız aparat, fikstür ve kalıp konularında da alanında uzman ekibini bünyesinde barındırır. Makina teknolojilerimizi siz değerli müşterilerimizin projeleri için sürekli geliştirmekteyiz.

Özel üretim gripper modellerimiz ve diğer aparat bileşenlerimiz ile alanımızda en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Sürekli gelişen teknolojimiz ve ekibimiz ile sektörümüzün öncüsü haline gelmek bizim misyonumuzdur.

Atolye3D olarak sizlere sunduğumuz hizmetler yukarıdakiler ile bitmiyor. Müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçerek projeleriniz hakkında danışabilir, randevu alabilir ve daha detaylı bir şekilde bizler ile görüşebilirsiniz. Projeniz öncesinde ve sonrasında sizlerin memnuniyeti için projenin her adımından haberdar edilecek ve birlikte süren çalışma sonucunda memnun kalacaksınız.

Misyonumuzu unutmadan ve ilkelerimizi hiçbir zaman sekteye uğratmadan kurumsal bir şekilde endüstriyel tasarım sektöründe sizler için varız.

Özel makinalarımız sayesinde sizlere geniş yelpazede çözümler sunuyoruz. Bizler yaptığımız işe 'satış yapan firma' tarafından değil, projenize 'ortak' bir firma tarafından bakıyoruz. İkili ilişkilerde kurumsallık ve samimiyet arasında ki ince çizgiyi kaçırmadan, projelerinizle sıcak bir şekilde ilgileniyor ve en iyi çözümleri sizlere sunuyoruz.

Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Site adresi : http://www.atolye3d.org
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla