Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Nisan 2015, 02:26   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Fötr Şapka - Yüzlerce çeşit Fötr Şapka burada



İçeriğindeki yüzlerce modelde fötr şapka çeşidi bulunan fotrsapka.com adresi üzerinden bu yaz ayına damgasını vuracak en güzel fötr şapka modellerine en uygun fiyat avantajları ile sahip olabilir ve bu yaz kendi tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Bildiğiniz gibi 60’lı ve 70’li yılların en büyük moda atılımlarından biri olarak karşımıza çıkan fötr şapkalar araya giren yıllarda önemini yitirmiş olsa da 2015 yaz ayının en büyük moda ayağı olacağa benziyor. Karakter özellikleriniz doğrultusunda seçebileceğiniz fötr şapka modelleri ve renkleri içerisinde kişiliğinizi yansıtanı bulun ve yüzlerce ürün arasından dilediğinizi seçerek kendi tarzınızı yaratın. Piyasadan çok daha uygun fiyat avantajları ile fötr şapka sahibi olabilecek ve modayı en yakından siz takip edeceksiniz.

Ayrıca birçok şapka, eldiven ve aksesuarların bulunduğu online alışveriş sitemiz olan www.captown.net adresini de ziyaret edebilirsiniz.

Fötr şapka arayışlarındaysanız ve her modeli beğenmiyorsanız bu online satış sitesi içerisinde kendinize en uygun olan modeli kolaylıkla bulabileceksiniz. Hasır fötr şapka modellerinden ince bez olan modellere kadar birçok geniş ürün yelpazesine sahip olan bu site üzerinden satın alacak olduğunuz fötr şapka modellerini aynı gün kargo seçenekleri ile satın alma imkanına sahip olabilirsiniz. İster bir tek adet sipariş verin isterseniz en yakın arkadaşlarınız için de sürpriz yapın bu modellere piyasada ulaşmanız mümkün değildir. Fötr şapka modelleri tercihi yaparken site üzerinde bulunan modeller ile size ulaştırılacak olan modellerin birebir aynı olması bir avantaj olarak karşımıza çıkmaktadır.

Site adresi : http://www.fotrsapka.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla