Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Nisan 2015, 04:48   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Eskişehir Mezuniyet Fotoğrafçısı - Fotoğrafları



Eğitim kurumlarının kapanmasına az bir süre kala mezuniyet baloları için hazırlıklar başladı. Öğrenci bireyleri tatlı bir telaş sarmış durumda. Belki de bazı arkadaşlarınız ile son gününüz olacak mezuniyetleriniz için profesyonel ve kaliteli bir şekilde en özel anınızı ölümsüzleştirecek Eskişehir mezuniyet fotoğrafçısı arıyor iseniz tam yerindesiniz. Bu güzel ve bir kere yaşayabileceğiniz mezuniyet gününüzü ölümsüzleştirecek profesyonel ekibimiz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Eskişehir'e belki de farklı bir şehirden geldiniz ve burada geçirdiğiniz, hayatınızın en güzel yılları olan öğrencilik hayatınız sonrasında sizlere arda kalan Eskişehir mezuniyet fotoğrafları olacaktır belki de. Organizasyonunuz için buradayız. Kaliteli, son teknoloji görüntüleme makinalarımız ve profesyonel çekim ekibimiz sayesinde geceniz kaliteli bir şekilde ölümsüzleşecek.



Bu hizmetlerimizin yanı sıra kampanyalarımızı sitemizden takip ederek fırsatları ve bedava ürünleri kaçırmayın. Ayrıca hediyelik ürün kategorisinde de çalışmalarımız bulunmaktadır. Sevgilinize, eşinize ya da dostunuza onlarca hediye çeşidi arasından seçim yapabilirsiniz. Sihirli kupa hediye ederek eşinizi dostunuzu şaşırtabilir ve onların gönüllerini hoş edebilirsiniz.



Fotoğraf adı altında ki bütün beklentilerinizi profesyonel bir şekilde karşılıyoruz. Sadece mezuniyet günlerinizde değil, diğer özel günlerinizde de sizler için ekibimiz hazır. Sadece dijital değil fiziksel kaliteli baskılar ve birbirinden güzel çerçeve çeşitleri uygun fiyatlar ile karşınızda.



Eskişehir'de dış çekim konusunda kendisini kanıtlamış olan gençlerin kepli fotoğraflarını en profesyonel şekilde çekerek, onların bu özel anlarındaki ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Stüdyo ortamını yadırgayan gençler için ise, Eskişehir’de bulunan çeşitli mekanlar üzerinde çekim yapılarak bu özel an daha renkli karelerle süslenmektedir. Ayrıca mezuniyet kampanyası olarak çeşitli indirimlerde uygulanmaktadır, bu indirimlerden faydalanmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.



Site adresi : http://www.eskisehirmezuniyetfotograflari.com

Facebook adresi : https://www.facebook.com/eskisehirme...aflari?fref=ts
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla