Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Nisan 2015, 15:52   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Mifare Kart, Proximity Kart, Kart Basım



Özel sektör ya da devlete ait alanlarda artık mifare ya da proximity kart kullanılmakta. Bu kartlar sayesinde birçok şey kontrol altında tutulmakta. Giriş çıkışlar, ziyaretler, ödemeler vb. türlerde hem kolaylık sağlamakta hem de kontrol altında tutmakta.

Bu kartlar sayesinde hayatınızı kolaylaştırabiliyor bir çok şeyden tasarruf sağlıyorsunuz. Bu kartlar ile spor salonu üyeliği, otel kapısı girişi, okul giriş çıkışı, hasta ziyaretleri, geçiş sistemleri vb. yapılmaktadır. Hassas manyetik alana sahip olan bu kartlara nazik davranmalı kullanırken özen göstermeye dikkat edilmeli. Bir diğer manyetik kartlardan etkilenmediği gibi aynı zaman da diğer kartları da hiçbir şekilde etkilemeyen bu kartlarda sizin için en iyisi düşünülmüştür.

Mifare kart ve proximity kartlar teknolojinin en çok işe yaradığı alanlardan birisi durumundadır. Bu akıllı kartlar çoğu sektörde yer almış durumda. Artık anahtar kimlik vb. kullanmak yerine mifare ya da proximity kart sayesinde kalabalıktan kurtuluyorsunuz. Kartların boyutu ise büyük olmadığı için fazla bir alan kaplamamakta ve taşımakta zorlanmamaktasınız. Temas gerektirmeyen bu kartları cüzdanınızdan da cihaza okutabilirsiniz.

Fiyatı ise fazla olmayan bu kartlar artık çoğu sektörün yüzü olmuş durumda. İsteğe göre tasarımı yapan kartları uygun fiyata elde edebilirsiniz. Gelişen ve ilerleyen teknoloji ile eski bildiklerinizi unutma vakti geldi. Mifare ve proximity kartlar sayesinde hayatınızda birçok kolaylıklara yer açabilirsiniz.

Site adresi : http://www.kartbasim.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla