Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Nisan 2015, 00:13   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart mahkeme günü

T.C. anayasası her vatandaşına hakkını araması için dava açma hakkını ve yetkisini vermektedir. Her vatandaş istemesi durumunda adli, ticari, boşanma ve icra davası açabilir. Ancak açılacak olan bu dava adliyede takip edilmeli ve duruşmalara şahsen ya da vekalet ile katılım sağlamak zorunluluğu yer almaktadır. Adliye'de davayı sorgulama işlemi zaman almakla birlikte, işinizden feragat göstermenizi, zaman harcamanızı ve yorulmanızı da getirir. Mahkemenin size göndereceği tebligatı almayı beklemek de zaman kaybettirecektir. Ancak size önereceğimiz site ile adliyeye gitmenize gerek kalmadan dava hakkında her bilgiyi edinebilirsiniz.
Ayrıca dava size karşı da açılmış olabilir ve bu dava dosyası ile ilgili olarak da bilgi almak isteyebilirsiniz. Davayı kimin açtığını, dosya numarasını, hakim ve avukatlarının kimler olduğunu, dava tarihi ve saatini bu siteden kolayca ve pratik bir şekilde öğrenebilmeniz mümkün.
Bu sitede Mahkeme Günü ne zaman kolayca sorgulayabilir ve davanın hangi gün gerçekleşeceğini öğrenerek, kendinizi o güne göre hazırlayabilirsiniz. Mahkeme günü ve saatine ilişkin her sorgulama için; http://www.mahkemegunu.com
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla