Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Nisan 2015, 20:15   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart ParcaMarketim.com - Ucuz Oto Yedek Parça



Aracınız ile aklınıza gelebilecek her türlü yedek parça ürününe kolayca ulaşabileceğiniz parcamarketim.com sitesi üzerinden oto yedek parça kategorisinde yer alan silecek gibi yedek parçalara kolayca erişebilmeniz ve sipariş verebilmeniz mümkündür. Bu web sitesi oto yedek parça online satış alanında ilk kurulduğu günden bu yana büyük başarılar elde etmiş ve memnun bir kullanıcı kitlesine ulaşarak hedefini sürekli yüksek tutmuştur.

Çıkma yedek parça ve bu gibi ürünlerde her zaman sorunsuz ve üst kalite ürünler ile müşterilerinin ihtiyaçlarını anında gideren bu site %100 orijinal ürün garantisi vermekte olup müşteri memnuniyetini öncelikli ilke olarak belirlemektedir. Müşterilerine vermiş olduğu kaliteli hizmetler karşısında talep ettiği düşük fiyatlar ile yedek parça satın almak isteyen müşterilerin bütçesini önemli ölçüde koruyan ve onları kaliteli ürünler ile karşılayan bu site ile artık düşük bütçeli yedek parçalara servet ödeme derdine son vereceksiniz. Oto tamircilerinde ya da otomobillerin kendi orijinal servislerinde satılan yedek parçaların üzerine koyulan kar marjları ile bu yedek parça fiyatları neredeyse tavan yapmakta ve vatandaşların bütçesini oldukça zor duruma sokmaktadır. Parcamarketim.com sitesi ile bu duruma kalıcı olarak son veriyoruz.

Ucuz oto yedek parça arayışında olanlar ve güvenli alışveriş imkanlarından faydalanmak isteyenler yedi gün içerisinde ürün iadesi ile istedikleri oto yedek parça ürününü satın alabilir ve memnun kalmadıkları takdirde iade edebilirler.

Site adresi : http://www.parcamarketim.com
Mail : [email protected]
Tel : 0212 588 58 80
Gsm : 0541 588 58 79
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla