Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Nisan 2015, 23:26   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart kırışıklık giderici

Doğamız gereği yaşayıp belli bir yaştan sonra öleceğiz bunu hepimiz bilmekteyiz. Hayatımızın belli yaşlarından sonra yüzümüz gözümüz kırışıklıklar kaplamaktadır. Artık hormonlu yiyecekler sayesinde yüzümüz daha pürüzlü hale ve erken yaşlanmış hale gelmesine sebep olmaktadır. Ek besinler almak son zamanlarda herkesin vazgeçilmezi haline gelmiştir. Gerekli besinleri artık doğadan çok fazla aldığımızı söyleyemeyiz. Eskiden 1 tane portakaldan alacağımız vitamini günümüzde 1 kg portakaldan alamaz hale gelmişizdir. Bunlarda bizlerin erken yaşlanmasına ve yüzümüzdeki kırışıklıkların çoğalmasına sebep olmaktadır. Gerekli besinleri çok fazla tüketsek bile ek gıdalara kesinlikle ihtiyaç duymaktayız.

Kadınların en büyük sorunlarından biri olan vücuttaki ve yüzdeki kırışıklık kadınları çileden çıkartmaktadır. Göz altı morlukları ve yüzdeki lekeler kadınlar strese girdiklerinde daha da artmaktadır. Bu kırışıklıkları ve lekeleri gidermek için kırışıklık kremi, kırışıklık giderici ve göz altı morluklar gidericiler falan kullanırlar. Doğal yolla çok fazla faydası olmayan kırışıklıklar her kadının başını fazlasıyla ağrıtmaktadır. Doğal dengenin bozulması ile birlikte artık çok sağlıklı beslenmeler olmadığı için vücudumuzda farklı farklı kırışıklıklar ortaya çıkmaktadır. Gün geçtikçe bunlar sadece bayanların sorunu olmaktan çıkmış durumdadır.

kırışıklık

Bu sorun genellikle ilerleyen yaşlarda insanlarda belirmeye başlamaktadır ama zamanımız biraz doğal dengenin bozulmasından dolayı birazda eskisi kadar sağlıklı ve dengeli beslenemediğimiz için güzelliğimizden de ödün vermekteyiz ve vücudumuzun her yerinde kısım kısım kırışıklıklar ortaya çıkmaktadır. Genç yaşta yüzümüzün kırışıklık sahibi olması pek hoş bir durum değildir. Bu nedenle hemen takviye güçlere koşmaktayız ve kendimize kırışıklık kremi, kırışıklık giderici kremler alırız. Bunları düzenli şekilde kullandığımızda illa ki faydasını görmekteyiz ama sadece işte kırışıklık kremi aldım vay efendim kırışıklık giderici aldım diye beslenmemizi de ihmal etmemeliyiz.

İnsan vücudu çok farklı bir yapıya sahiptir ama aynı zamanda çokta basit bir yapıya sahiptir içeriden güzelce beslenilmeli ki dışarıdan alınan takviye desteklerin faydasını görelim.Öncelikle onarıma içeriden başlamalıyız daha sonra cildimiz için uygun olan kırışıklık kremi ve kırışıklık giderici seçerek takviye kuvvet ile sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olabiliriz. Her yaşın ve her cinsiyetin büyük bir sorunu haline gelen kırışıklıklar gün geçtikçe daha da başımızı ağrıtır duruma gelmiştir.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla