Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Nisan 2015, 13:47   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart mahkeme takip

Artık günümüzde teknoloji bu kadar gelişmişken mahkeme takiplerini internet üzerinden sağlamak oldukça kolay ve pratik. Borçlu ya da alacaklı olabilir, ticari bir davanız olabilir, davanız Yargıtay'a intikal etmiş olabilir ya da boşanma davası açmış olabilirsiniz. Hayatta hepsinin mümkün olması ile birlikte açtığınız ya da hakkınızda açılan davalar hakkında nasıl bilgi alabileceğim diye düşünmek yerine size önereceğimiz site ile kısa sürede ve tek bir tıkla işlerinizi tamamlayabilir ve zamandan da tasarruf edebilirsiniz.
Üstelik herhangi bir avukata giderek, hem avukatı hem de kendinizi zaman anlamında meşgul etmeksizin, üstelik masraf da etmeden ya da adliye koridorlarında koşuşturmadan, işte ya da evde nerede olursanız olun dava dosyanızı, mahkemenizi takip ederek, duruşma tarihi hakkında ne zaman olduğunu, saat kaçta olduğunu, hangi dava mahkemesinin baktığını, bilirkişi raporu istenip istenmediğini, bu ve bunlar gibi bir çok soruya cevap alabileceğiniz güzel bir site.
Kısa yoldan tüm Mahkeme Takip işlerinizi bu siteden yaparak enerji ve zamandan tasarruf edin. http://www.mahke****kip.com
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla