Konu: Friv Oyun
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Nisan 2015, 17:17   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Friv Oyun

İnternetten oyun oynamanın keyfi bir başka oluyor. Bu nedenle de birçok oyun tutkunu bilgisayarlarından oyun sitelerine girerek oyun oynamayı tercih ediyorlar. Bu noktada yararlanabileceğiniz oyun siteleri arasında da Friv Oyun bulunmaktadır. Sitede her çeşit ve her yaşa hitap eden oyunları bulabilmektesiniz. Bu nedenle de vazgeçemeyeceğiniz aksine oyun tutkunu olacağını bir site olarak karşımıza çıkıyor.
Friv Oyun sitesinde oynarken güleceğiniz komik oyunlar, boyama tutkunuzu oyun ile birleştireceğiniz boyama oyunları, becerilerinizi oyunda gösterip galip gelebileceğiniz beceri oyunları, en çok doktor olmak istiyorum, diyen çocuğunuza göre ameliyat oyunları, çizgi film izlemeyi ve bu kahramanlara hayranlık duyan çocuklara özel çizgi film oyunları ve daha birçok oyun yer almaktadır.
Kız çocuklarının en fazla oynamak istediği oyunlar arasında Kuaför Oyunları yer alır. Kız çocuklar barbie bebeklerin ve güzel kızların saçlarını yapar, tırnaklarına oje sürer ya da makyaj yaparlar. Bu tarz oyunları oynamaktan da büyük zevk duyarlar. Bu nedenle friv oyun sitesinde kuaför oyunlarına da yer verilmektedir.
Kız çocukları, özellikle de küçük olanlar gelinlere bayılırlar. Bu heyecanı oyunlarında da yaşamak isterler. Bu nedenle de sitede bulunan düğün saçı yapma oyunu tam çocuğunuza göre olacak. Kuaför oyunları arasında bulunan saç kesim oyunlarıyla da hem çocuğunuzun hayal dünyasını zenginleştirecek hem de eğlenceli vakitler geçirmesini sağlayarak son derece keyifli bir oyun saati geçirmesine yardımcı olacaksınız.
Erkek çocuklarına önerebilecek oyunlar arasında da iki kişilik oyunlar yer alır. Çocuklar rekabeti sever ve bu rekabetten galip çıkmaya da bayılırlar. İki kişilik oyunlar arasında yer alan Osuruk Kardeşler oyunu da tam istediğiniz oyun gibi olmaktadır. Oyunda rekabet, hırs ve iki kişinin aynı anda oynayabilmesi söz konusudur.
Osuruk Kardeşler oyunun nasıl oynanması gerektiğine bakacak olursak; oyun klavyede bulunan yön tuşları ile oynanıyor. Friv oyun sitesinin en faza beğenilen oyunları arasında yerini alan bu oyunda yön tuşları ile 1. Karakteri yönlendirirken W, A, S ve D tuşları ile de Osuruk Kardeşler oyununun 2. Karakterini yönlendireceksiniz. Tüm bu oyunlar ve daha fazlası için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla