Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Nisan 2015, 08:46   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Ahşabın Zarafeti



Ahşabın Zarafeti

Genellikle dublex evlerde, villa tipi müstakil evlerde ve çok katlı iş yerlerinde merdiven şıklığı kullanılmaktadır. Öncelerde mermer veya taş merdiven kullanılırken şimdilerde ahşabın ağırlığı ve şıklığı merdivenlere kadar yansımıştır. Özellikle iç mekândan üst kata çıkan merdivenler, mekânın ya da evin dekorasyonu ile bütünleştirilmektedir.

Ahşap merdiven, en özel ve kaliteli keresteler kullanılarak yapılmaktadır. Kalitesinden dolayı ek yerleri beli olmayarak estetik bir görünüm sağlamaktadır. Bir çok renk tonu seçenekler arasında bulunmaktadır. Böylece evinize en uyumlu ahşap tonunu seçme şansınız bulunmaktadır.

Küpeşte ise ahşap merdiven ile aynı kalitede olup ahşap merdiveni aratmamaktadır. Merdiven ve tırabzanda aynı uygulama yapılarak uyumlu bir görünüm sağlanmaktadır.

Desenli parke ise fazlaca kullanım alanları ile oldukça geniş kapsamlı bir uygulama sunmaktadır. Balkonlar, saunalar, yüzme havuzları, soyunma odaları, çocuk parkları ve çardaklarda gönül rahatlığı ile kullanılmaktadır. Islak zeminlerde kullanım kolaylığı sağlayan ürünler içinde bulunmaktadır. İnternetten ulaşabileceğiniz siteler arasında http://decorahsap.com adresinde yer almaktadır.
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla