Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Nisan 2015, 10:41   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart BRC Gaz Filtresi



BRC Gaz Filtresi
Karbüratörlü ve sıralı sistemli LPG araçlarında LPG tankından gazı süzerek temizleyen LPG filtresi, karbüratörlü sistemlerde bir tane sıralı sistemlerde ise iki tanedir. Karbüratörlü sistemlerde gaz kesicinin içerisinde bulunan LPG filtresi, uzun süre kullanılmaktan dolayı tıkanabilmektedir. Filtrenin takınması durumunda ise regülatöre gaz düzensiz bir şekilde gideceği için araçta çekiş ve düzensiz çalışma problemleri ortaya çıkmaktadır. Sıralı sistemlerde bulunan gaz filtrelerinin bir tanesi gaz kesicinin içinde, diğeri de regülatörle enjektör arasında yer almaktadır. Regülatörle enjektör arasında takılı olan filtre uzun bir süre boyunca değiştirilmezse, enjektörlere gelen LPG yakıtı içerisinde bulunan kimyasal maddeler filtreden geçer ve enjektörlere zarar vererek, bozulmasına sebep olabilmektedir. Bu nedenle LPG’li araçlarda LPG filtrelerinin kullanım ömürlerini tamamlamaları halinde yedek parçası ile değiştirilmesi gerekmektedir.
LPG YEDEK PARÇA - Güvenli Alışverişin Adresi sitemizde üzerinde Brc gaz filtresi ve aradığınız diğer tüm LPG yedek parçalarını bulabilir,kredi kartınızı kullanarak son derece uygun fiyat seçenekleri ile aracınız için yedek parça satın alabilirsiniz. Web sitemizde bulunan tüm yedek parçalar ekonomik fiyatlardan satışa sunulmakta, piyasa fiyatının oldukça altında fiyatlara sahip olmaktadırlar. Böylece web sitemiz üzerinden BRC gaz filtresi dahil tüm yedek parça ihtiyaçlarınızı bütçenizi zorlamadan ekonomik bir şekilde satın alabilirsiniz.
BRC gaz filtresi tüm BRC modellerine ve diğer tüm sıralı sistem LPG markalarına uyum sağlamaktadır. Aracınızda bulunan LPG filtrelerini her 10000 kilometrede bir değiştirerek araç enjektörlerinizin daha verimli bir şekilde çalışmasını ve uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz. BRC filtre birçok otogaz sisteminin benzer tipteki filtrelerinin yerine takılabildiği için, rahatlıkla web sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz. Aracınızdaki kullanım ömrünü tamamlamış olan filtreyi BRC filtre ile değiştirerek gazın süzülerek enjektörlere gitmesini sağlayabilir ve enjektörlerin kullanım ömrünü uzatabilirsiniz.
Web sitemizden satın alacağınız tüm LPG yedek parçaları garantilidir. Satın almış olduğunuz ürünler, siparişinizi verirken belirttiğiniz adresinize adınıza kesilen faturası ile birlikte kargo ile tarafımızdan yollanacaktır. Aradığınız tüm LPG yedek parçalarını web sitemizde kolayca bulabilir ve kredi kartınızı kullanarak kısa bir süre içerisinde satın alma işlemlerini tamamlayabilirsiniz.
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla