Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Nisan 2015, 18:03   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart YDS.CLICK - Online YDS İngilizce Hazırlık Deneme Sınavları

Kağıtlardan artık vazgeçiyoruz. Yeni ve sürekli güncellenen elektronik sınav platformu yds.click sitesi, bünyesinde ingilizce deneme sınavları, YDS hazırlık bilgileri ve İngilizceye hazırlık arayan bireyler için bulunmaz bir site. Platforma ücretsiz üye olarak kullanıma sunulan deneme sınavlarını çözebilir ve ingilizce öğreniminize büyük katkı sağlayabilirsiniz.

Çevrimiçi İngilizce öğrenmek, İngilizce'sini test etmek ve deneme sınavları çözmek isteyen öğrenciler için bu platform günlük olarak güncellemesi ile de göze çarpıyor. YDS ve LYS-5 sınavlarına hazırlanan adaylar için yabancı dile hazırlığın en iyi online çözümü olabilecek yds.click'i ziyaret ederek üyelik ücretlerini öğrenebilir ve ücretsiz denemelerden yararlanabilirsiniz!

ÖSYM'nin müfredatına uygun olarak güncellenen soru bankaları ve denemeleri çözerek İngilizce dili seviyenizi öğrenebilir, konu konu ayrılmış sınavlarda da hangi konularda eksiğinizin olduğunu belirleyebilirsiniz. Bu platformda ki ücretsiz içeriğe erişmek için ücretsiz olarak bir profil oluşturabilirsiniz. Dakikalar içinde yüzlerce sınavı ve soruyu bedava olarak görüntüleyebilir ve kendinizi deneyebilirsiniz.

yds.click'i hemen ziyaret edin ve İngilizce diline hazırlanma, öğrenme, eksikleri görme gibi bir çok konuda detaylı bilgiler alın

Site adresi : https://yds.click
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla