Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Nisan 2015, 21:24   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart 5 Günde Hipnozla İngilizce

NLP, 1970’li yılların başında matematikçi Richard Bandler ve dilbilimci John Grinder’ın, belirli becerilere sahip olan insanlar ile bu becerilerde mükemmeleşmiş insanlar arasındaki farklılıkları ortaya koyma çalışmalarıyla Kaliforniya’da doğmuştur. Bandler ve Grinder, mükemmel performansa sahip insanları modellemiş ve bu performansa diğer insanların da ulaşabilmeleri için gerekli teknikleri oluşturmuşlardır.

5 günde ingilizce NLP ile hızlı İngilizce eğitiminde temel prensip, motivasyon kaynağınızı bularak onu algılamanızı sağlamaktır. NLP, konsantrasyonunuzu artırıp öğrenme bariyerlerinizi yıkarak gerçek potansiyelinizi gün ışığına çıkarmada ve performansınızın zirveye ulaşmasını sağlamada oldukça etkilidir. NLP, öğrenme sürecini hızlandırdığı gibi öğrenmeyi de verimli kılan bir sistemdir.

5 günde ingilizce NLP ve bilinçaltı tekniklerin kullanıldığı İngilizce eğitimimize katıldığınızda insanın başaramayacağı hiçbir şeyin olmayacağına ikna olacaksınız. İngilizce konuşma konusunda geçmişte yaşadığınız yersiz ve boş korkulardan kurtulup verimli bir şekilde İngilizce konuşabileceğinizi göreceksiniz. Bir daha “anlıyorum ama konuşamıyorum” cümlesini kurmanıza gerek kalmayacak. Üstelik bunu sadece 5 günde başaracaksınız.


Psikoloğumuz, Psikoterapistimiz ve NLP uzmanlarımız günün belirli saatlerinde öğrencilerimizin transa girmesini sağlarlar. Bundan sonra “hipnotik öğrenme” süreci başlar. Biz buna eğitim içersinde “gözler kapalı süreç” diyoruz. Günlük yaşantımızda gerek şuurlu kısmımız, gerekse bilinçaltımız bir çok uyarıya maruz kalır. Özellikle gece uyuduğumuzda, yani şuurlu kısmımızı kapattığımızda, bilinçaltı çalışmaya başlar ve gün boyunca maruz kaldığımız bu bilgi yığınını derleyerek zihnin belirli odalarına yerleştirir. İngilizce’yi zihninizin bilinçli kısmını kullanarak öğrenmeye çalıştığınızda, yani gramer altyapılı öğrenme sürecinde, bilinçaltınız bu bilgileri anlamlandırmada sıkıntı yaşayacak ve sizin için gerekli olan birçok bilgiyi hafızanızın uçsuz bucaksız çöplüğüne geri gönderecektir. Oysa ki bilinçaltına direkt olarak yerleştirilen bir bilgiyi zihninizin böyle bir ayıklama sürecinden geçirmesine gerek kalmayacak ve çok daha kalıcı bir öğrenme sağlanmış olacaktır.www.5gundeingilizce.xyz
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla