Konu: Uçak Bileti
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Nisan 2015, 16:06   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Uçak Bileti

havaliman.com sitesi havacılık ile ilgili her türlü bilgiye ulaşabileceğiniz ve ücretsiz bir şekilde yararlanabileceğiniz bir havacılık ve turizm blog sitesidir.
Havacılık ve turizm konuları hakkında her türlü bilgi ve ayrıntıyı bulabileceğiniz sitede Türkiye'de yer alan bütün havalimanı ve havalanlarının Uçuş Bilgilerine, uçakların iniş ve kalkış saatlerine ulaşabilir, ayrıca uçuş numarası ile uçak sorgusu da yapabilirsiniz.
Üstelik ülkemizde yer alan bir çok havayolu şirketinin de Uçak Bileti satış ofislerine hemen ulaşabilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz.
havaliman.com sitesinde Türkiye'nin hangi havaalanına iniş yapacaksanız ve bir araç gereksiniminiz varsa buna dair de; Araba Kiralama yapabileceğiniz ya da havaalanından transfer gerçekleştirebileceğiniz firmaların iletişim bilgilerine ulaşmanız mümkün.
Havacılık ve turizm sektörüne dair gerekli tüm bilgileri tek bir sayfada bulabileceğiniz imkanı tanıyan havaliman.com sitesi aynı zamanda bu konularda kariyer planlaması yapan kişilere de destek ve yardımcı olmak amacı ile sitenin ana sayfasında kariyer başlığı altında personel alımı yapacak olan firmalara dair bilgiler sunuyor.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla