Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Nisan 2015, 17:01   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Tatlı Tarifleri

Türk ve Dünya mutfağından popüler ya da yeni tarifleri bulabileceğiniz yemekkulturu.net sitesi size nefis Kurabiye Tarifleri, pasta tarifleri ve tatlı tarifleri sunuyor.
Kurabiye tarifleri içinde Beyaz çikolatalı makaron tarifi, Tahinli kurabiye, Baharatlı Desenli Kurabiyeler, Lokumlu Un Kurabiyesi, Bonibonlu Kurabiye, Kuru Dutlu Kurabiye, Sandviç Kurabiye, Kırmızı Düğmeli Kurabiye, Bademli Bisküvi ve Meyveli Diyet Kurabiye Tarifini, Pasta Tarifleri içinde; Kuru Meyveli Mozaik Pasta Tarifi, Vanilyalı Yağsız Pasta Kestaneli pasta, İmam sarığı, Kestane Şekerli Pasta, Çilekli Kat Pasta, Kakaolu Mini Pasta, Kokoş Pasta, Köstebek Pasta Tarifi ve Bal Kabağı Pastasını, tatlı tarifleri için de; Saray lokumu, Kerebiç Tatlısı, Urfa Tatlısı, Karamelli Ekler, Fıstıklı Burma Kadayıf, Limonlu Halka Tatlısı, Sütlü Çikolatalı Truffle Tarifini ve daha bir çok tarifi bulmanız mümkün.
Osmanlı mutfağından başlamak üzere bir çok dünya mutfağına dair tarifler bulmak ve evinizde bu tarifleri uygulayarak masalarınızı şenlendirmek son derece mümkün. Siz de bu Tatlı Tariflerini ya da çok daha fazlasını yemekkulturu.net sitesinden edinebilirsiniz.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla