Konu: Şarköy
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Nisan 2015, 02:00   #1
alperlg
Keyifli~Üye
 
alperlg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2015
Mesajlar: 5
alperlg is on a distinguished road
Puanlar: 121, Seviye: 1
Puanlar: 121, Seviye: 1 Puanlar: 121, Seviye: 1 Puanlar: 121, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 29%
Etkinlik: 29% Etkinlik: 29% Etkinlik: 29%
Standart Şarköy



ŞARKÖY

Tekirdağ’ın ilçesi olan Şarköy , Türkiye’nin en uzun 31. kumsalına sahiptir. Bu uzun kumsalı uzunluğuyla dünya’da 62. Sıradadır.Trakya’nın Turizm bölgesi Şarköy’dür. Yerli ve yabancı turistler şarköy’e tatil için gelmektedir.

Şarköy üzümü, balığı, şarabı denizinin güzelliği ve konaklama yerleriyle adeta bir bütündür. Bir kez Tekirdağ şarköy’de tatilini geçiren mutlaka tekrar tatil için gelicektir.

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi yaz aylarında nüfusu büyük bir artış göstermektedir. Özellikle İstanbula yakın olduğu için şarköy’e İstanbullular gelmektedir. Bu sebepten dolayı konaklama sıkıntısı yazın üç ayında biraz yaşanmaktadır.

ŞARKÖY PANSİYONLARI

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi Pansiyon bakımından orta sınıftadır. Yaz aylarında konaklama yeterli pek olmamaktadır. Fakat Şarköy Pansiyonları bakımlı, temiz ve konforludur. Çalışanları güleryüzlü ve özverilidir.

Şarköy Pansiyonları tercihen Apartlar ve Otellerden daha fazladır. Tek kişilik oda fiyatları, aile oda fiyatlarından biraz farklıdır. Ailece kalıcak olanlar için fiyatlar gayet maküldür. Deniz kenarına yakın kıyı kesimlerdeki pansiyonları tatiliniz tercih etmeniz çok daha iyi olucaktır.

ŞARKÖY OTELLERİ

Tekirdağ'a uzaklığı 86 km mesafededir. Türkiye'de en uzun 31. Dünyada ise en uzun 62. kumsal Şarköy'ün kumsalıdır. 60 km uzunluğunda olan kumsalıyla 5 sene üstüste Mavi bayrak ödülüne layık görülmüştür. Bununla birlikte turizm değeri artmış ve hızlı bir gelişme göstermiş olan şarköy'de Otellerinde sayısı yavaş yavaş artmaya başladı. Şarköy'de beş yıldızlı Otel bulunmamaktadır. Bu da yatırımların pek yapılmamasından kaynaklanmaktadır. İnşallah yakın zamanda daha kaliteli Şarköy Otelleri görmeye başlayacağız.
alperlg isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla