Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Nisan 2015, 21:27   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart efebebe.com - Gülen bebekler Mutlu anneler



Bebeğiniz için her zaman en iyisini ve en kalitelisini istiyorsanız efe bebe ile en kaliteli bebek bezlerini en uygun fiyat avantajları ile alacak ve bebeğiniz için bir iyilik yapacaksınız. Bütçenizi oldukça koruyacak olan ucuz ve ekonomik bebek bezi ile 7/24 süper fırsat paketlerinden en iyi şekilde istifade edebilirsiniz. Üstelik efe bebek kalitesi ile satın alacağınız bu fırsat paketlerine tamamen ücretsiz kargo seçenekleri ile sahip olabilme imkanını yakalayacaksınız. Bildiğiniz gibi bebeklerimiz günün her saati deyimi yerindeyse 7 gün 24 saat boyunca bebek bezlerini kullanırlar. Efe Bebek bezleri ile bebekleriniz için en iyi korumayı sağlayacak ve ücretsiz kargo imkanlarından en iyi şekilde istifade edebileceksiniz.

kaliteli ve güvenilir bebek bezi kategorisinde adını Türkiye çapında duyuran Efe Bebek bezleri 7/24 comfort modeli ile bebeklerinizin altını ıslattıklarında daima kuru tutan teknoloji ile konforlu bir hareket kabiliyeti sağlamaktadır. Bebek bezlerindeki en önemli ayrıntı emiş kuvvetlerinin yüksek olmasıdır. Bu sebeple Efe Bebek bezleri 7/24 ekstra emici yeşil tabakası ile bebeklerinizin ıslattığı tabakayı emerek kuru bir tabaka oluşturmaktadır. Efebebek bebek bezi sızdırmaz bariyerleri ile bebekleriniz altını ıslattıklarında bu sızıntının bebeğin kıyafetlerine geçmesini önleyecek ve huzurlu bir şekilde bebeğinizin keyfini kaçırmadan günlük yaşantısına kuru bir şekilde devam edebilecektir.

Efebebe.com üzerinden, bebek bezi siparişi vereceğiniz gibi, ıslak mendil siparişi vererek de bu noktadaki ihtiyaçlarınızı karşılamış olacaksınız. Avantajlı ve kampanyalı fiyatlardan yararlanmak için sizde hemen site adresimizi ziyaret ediniz.

Site adresi : http://www.efebebe.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla