Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Nisan 2015, 23:31   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Dantel Eldiven - Yüzlerce çeşit Dantel Eldiven burada



Kadınları vazgeçilmezi olan dantel eldiven çeşitlerimizi değişik renk ve desen seçenekleriyle güncellemeye ve sizlere en iyi hizmeti verme gayretimize hızla devam ediyoruz. Sizler için seçtiğimiz harika dantel eldiven çeşitleri şıklığınıza şıklık katarak sizi göz kamaştırıcı bir zarafetle süsleyecek. Girdiğiniz ortamda tüm gözleri üzerinize çekecek, şıklığınızın mimarını sorgulayan bakışlarla süzüleceksiniz. Elbette o mimar ellerinizde!

Özel günlere farklılık katmak, tarzınızla göz kamaştırmak istiyorsanız size harika fırsatlar yaratan dantel eldiven çeşitlerimizi muhakkak gözden geçirin ve kendinizi dantel eldiven çeşitlerimizle ödüllendirin.

Düğün, nişan, söz, mezuniyet gibi çeşitli özel günlerde tarzınızla fark yaratmak alışılmışın dışına çıkıp kendi modanızı yansıtmak dantel eldiven zarafeti sayesinde ellerinize hak ettiği değeri vermek artık bol çeşidiyle çok daha kolay. En güzel günleri, en güzel ellerle taçlandırma zevkini siz de yaşayın diye uygun fiyatlarla en kaliteli ürünleri sizler için hazırlıyoruz.

Ayrıca online alışveriş olarak bir diğer sitemiz olan www.captown.net adresini ziyaret ederek, birçok bayan ve erkek eldiven modeline ulaşabileceğiniz gibi, bere, şapka, takı, aksesuar, şal, eşarp vb. ürünlere de erişmeniz ve alışverişinizi güvenli bir şekilde yapmanız mümkün olacaktır.

Teninize ve kıyafetinize en uygun rengi ve deseni seçerek dantel eldiven modasında kendi tarzınızı siz de yansıtın. Dantelin asaletini güzelliğiniz sergilesin.

Biz, sizler şıklık yarışında rakiplerinizi geçme fırsatını ellerinizle yakalayın, gardırobunuz rengarenk dantel eldiven çeşitleriyle dolsun diye uygun fiyatlarla ve kaliteli ürünlerle sizlere en iyi hizmeti verebilmek için sürekli çalışıyoruz.
Biliyorsunuz ki bazen ufak bir ayrıntı baştan aşağı bir zarafet temsilidir. Biz o ayrıntıyı sizin için bulduk. O ayrıntı artık ellerinizde!

Site adresi : http://www.danteleldiven.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla