Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2015, 02:11   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Çanakkale Araç Kiralama

Çanakkale araç kiralama hizmetlerinde en çok tercih edilen rent a car olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Tabi ki de bu başarıya müşterilerimizin yorumları ile ulaştık. Çanakkale de bir çok rent a car araç kiralama fiyatlarını oldukça pahalı tutmaktadır. Biz diğer rakiplerimizin aksine en uygun fiyatlardan araç kiralama hizmeti vermekteyiz.
Sitemizi ziyaret ettiğinizde öncelikle ana sayfada en uygun fiyatlardan kampanyalı olarak sunduğumuz araçlarımızı görebilirsiniz. Bütçenize uygun fiyatlarda diğer araçları da görmek için sol yanda bulunan fiyat aralığı seçeneğini kullanabilirsiniz. Tabi ki de bunların yanı sıra yakıt, marka ve araç kategorisi seçebilirsiniz.
Hizmetlerimiz de VİP servisde bulunmaktadır. Şirketinize özel şehir içi gezileriniz için sizlere özel şöför de atanmaktadır. Çanakkale içinde gezmek isteyenler Çanakkale şehitlik turuna bu link üzerinden katılabilirler. Yine Çanakkalede gezilmesi gereken en önemli yerlerden biri olan Çanakkale şehitlik turu günübirlik hizmetlerimizden de faydalanabilirsiniz.
Şirketinizin için filo kiralama hizmetlerimizden de faydalanabilirsiniz. Araçların takibini yapmak, bakım ve onarım gibi dertlerden sizleri kurtarmak için en iyi çözüm filo kiralamak olabilir. Hizmetlerimiz bu kadarı ilede sınırlı değildir, transfer, turizm, organizasyon gibi diğer ayrıntıları da sitemizi ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.
Kiralama koşullarıyla ilgili aklınıza takılan sorular olursa ayrıntılar yine site içerisinde yer almaktadır. En çok merak edilen ve karşılaştığımız soru yeni ehliyet aldım araç kiralayabilir miyim gibi oluyor. Ekonomik gruptaki araçlar en az 2 yıllık ehliyeti olanlara kiralanmaktadır. Orta gruptaki araçlar en az 3 yıllık ehliyeti olanlara kiralanmaktadır. Lüsk araç kiralayabilmek için en az 5 yıllık ehliyete sahip olmak gerekmektedir. Çanakkalede araç kiralama hizmetinin en iyi adresi.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla