Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2015, 02:37   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Çanakkale Şehitlik Turu

Çanakkaleye gelipte Çanakkale şehitlik turuna katılmamazlık olur mu? Olmaz, bizde sizler için bu durumu düşünerek en uygun fiyatlara Çanakkale şehitlik turu günübirlik hizmetlerini vermeye başladık. Çanakkale şehitliklerini ve anıtlarını ziyaret eden programımızdan sizlere bahsedeyim.
Gelibolu Yarım Adası tarihi Milii park içerisinde bulunan şehitlikler ve anıtlarının turları yılın her günü yani 365 gün boyunca devam etmektedir. Profesyonel rehber hizmetimi ile gezdiğiniz her yerde tanıtımlar yapılmaktadır. Lüks ve klimalı araçlar ile turlarınız gerçekleşir. Tüm bu hizmetlerin içinde feribot geçiş ücreti, müze giriş ücreti, öğle yemeği ücreti dahildir. Buluşma noktaları Çanakkale feribot iskelesi, Vitalis kültür kafe, Çanakkale otelleri lobileri, Çanakkale pansiyonları lobilerin de gerçekleşmektedir.
Elbette ki en merak edilen soru fiyatlandırmanın ne kadar olduğu. Kısa bir süreliğine fiyatlarda indirim uyguladık bu indirimlerden yararlanmak için hemen site adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Şuan için belirlediğimiz indirimsiz fiyatlar ise yetişkin ücreti 60 TL'dir. Çocuklar için 6-12 yaş 30 TL. Bebekleriniz için hiç bir ücret alınmamaktadır, sadece yemek ücreti olarak 15 TL alınabilir. Bu fiyat ayrıntıları site adresimizi ziyaret ederek de inceleyebilirsiniz.
Çanakkale şehitlik turları için özell günlerde düzenlediğimiz özel programlarımıza da katılabilirsiniz. Çanakkale'de en iyi Tur firmalarından biri olabilmek adına uzun yılların verdiği tecrübelerimizden yararlanmaktayız. 20 Yılı aşkın süreli deneyimimiz ile bizlere güvenebilirsiniz. Şehitlik turunda ziyaret edilecek yerlerin listesine ulaşabilmek için, site adresimizi ziyaret etmeniz yeterlidir. Şirketimizin adres ve gsm bilgileri yine site içerisinde yer almaktadır.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla