Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2015, 02:54   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart 365 Gün Çanakkale Şehitlik Turları

Çanakkalede hizmet vermekte olan Lutars Turizm farkıyla tur hizmetlerimizden yararlanmak isteyenler konuda belirttiğimiz linklere tıklayark site adresimizi ziyaret edebilirler. Çanakkale şehitlik turları hizmetini yılın 365 günü kesintisiz olarak vermekteyiz. Doğa koşulları ile oluşabilecek olan feribot iptalleri gibi durumlarda bile tur iptal olmayacaktır. SadeceÇanakkale şehitlik turunun başlama ve bitiş saatlerinde değişme olacaktır.
Yılların vermiş olduğu deneyim ve tecrübe ile Çanakkale şehitlik turu günübirlik hizmetimizde bize güvenebilirsiniz. Turlara katılmak isteyenlerin en az bir gün önceden bizler ile iletişim kurup rezarvasyon yaptırması gerekmektedir. İletişim bilgileri, adres bilgisi, cep telefonu bilgileri sitemiz de yer almaktadır.
Rezarvasyonunuzu yaptırdıktan sonra belirtilen yerde zamanında olmalısınız. Sizlerden 30 dakika öncesinden gelmenizi rica ederek tur öncesi kayıt işlemlerinizi tamamlamaktayız. Profesyonel bir rehber eşliğinde sürecek olan turda rehberimiz size anlatım yapacaktır. Yolculuk süresi dahilinde çevrede dikkat edilmesi gereken önemli ve ilgi çeken objeler hakkında yine tanıtım yapılacaktır.
Fiyatlandırma konusunda minimum derecede tutmaya özen gösterdik. Tur hizmetlerinden herkes faydalanabilsin diye uygun fiyatlara katılabilirsiniz. Çanakkale şehitlik turu hizmetinde sizden alınacak ücret tutarı içerisinde feribot geçişleri, rehberlik, lüks araçlarla ulaşım, müze girişi, öyle yemeği dahil olacaktır. Kısacası tur hizmetinde en kaliteli ve uygun fiyat seçeneğini bizlerin verdiğini bilmelisiniz.
Çanakkale Şehitlik turu ziyaret noktalarında nerelere gideceğimiz ve gidilen yerlerde ne kadar vakit geçirileceğine dair bilgiler sitemizde yer almaktadır.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla