Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2015, 03:08   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Gezilip Görülmesi Gereken Yerleri Tur Hizmetlerimiz Farkıyla Keşfedin

İş hayatınızdan yada monoton sürmekte olan hayatınızdan bir nebze de olsun uzaklaşıp Çanakkale şehitlik turu günübirlik katılabilirsiniz. Türkiye'nin gezilip görülmesi gereken tarihi ve anlamı yüce olan şehitlikler ve anıtlar herkesin hayatında en az bir kez gitmesi gereken bir yerdir. Çanakkale şehitlik turlarını yıllardır düzenlemekteyiz, yılların verdiği tecrübe ve deneyim ile şimdiye dek turlarımıza katılan hiç bir kimsenin gezi hakkında kötü bir yorumu olmadı. Vaad edileni tam anlamı ile yerine getirerek sizlere Çanakkale şehitlik turunun keyfini doyası çıkartırıyoruz.
Böyle bir gezi kesin bütçemizi aşacaktır çok pahalıdır gibi düşünmeyin. O kadar uygun fiyatlara kaliteli hizmet veriyoruz ki acaba bunlar kaar yapıyorlarmı diye düşünebilirsiniz. Sizden alınan küçük bir mebla ücretin içerisine tur rehberi, feribot geçişleri, lüks klimalı araç, öğle yemeği ücreti her şey dahildir.
Tur bilgilerimiz hakkında konuya daha detaylı hakim olabilmek adıma sizleri site adresimize bekliyoruz. Çanakkale şehitlik turuna katılmak isteyenler 1 gün önceden bizlere ulaşıp rezarvasyon almalıdırlar. Diğer tüm detaylar buluşmada ve araç içerisinde anlatılmaktadır.
İstanbuldan Çanakkale Şehitlik turlarımıza katılmak isteyenleri de düşünerek yine yılın 365 günü düzenlediğimiz seferlerimizden yararlanabilirsiniz. Kişi sayısına bakılmaksızın her gün seferlerimiz sürmektedir. İstanbuldan başlayan tur hakkında bilgiler için lütfen site adresimizi ziyaret edin. Bilinmesi gereken en önemli detay tur süresi 2 gün bir gece sürecektir İstanbuldan katılanlar için.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla