Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2015, 03:24   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Midilli Feribot Seferleri

Ayvalığa gezmeye gelen yada yerlisi olan herkesin en az bir kere gitmesi gereken Midilli feribot seferleri hakkında bilgilendirmeler yapacağız. Midilli feribot seferlerini yapmakta olan bir çok feribot firması bulunmaktadır. Bu feritbotların sefer saatlerini ve fiyatlarını konu alan sitemizi ziyaret ederek tüm bilgilere erişebilirsiniz.
Midilli feribot seferleri yılın 365 günü her gün yapılmaktadır. Hava koşullarına bağlı olan nedenlerden dolayı sadece sefer süresi uzamaktadır. Fazlasıyla hava kötüleşmediği sürece iptaller yapılmamaktadır. Bu konular can ve mal güvenliği açısından en uygun derecede tutulmaktadır.
Midilli adasına geldiğinizde kalmak isteyebilirsiniz bunları da düşünerek midilli hadası rehberi hazırladık. Kalmak isteyebileceğiniz hotelleri ve motelleri sitemiz içersinide bulabilirsiniz. Gezilecek yerler konusunda vakit kaybetmemeniz için bunları da konu aldık.
Çok merak edilen bir diğer unsur vizesiz yada pasaportsuz midilli adasına gitmek mümkün mü sorusu oluyor. Bu konu hakkında da detaylı bir makale hazırladık, yinede kısa bir bilgilendirme yaparak pasaportsuz midilli adasına giriş yapılmamaktadır. Nüfus cüzdanı ile geçiş mümkün değildir. Ancak yinede turistik olarak gezileriniz için kapıda vize uygulamasına başvurmak gerekir, nasıl başvurulur, kaç gün önceden başvrulmalıyız, başvuru için neler gerekir gibi tüm ayrıntılara site adresimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Midilli hakkında aradığınız en kapsamlı yazıyı ve gezi rehberini hazırlayan sitemizde aradığınız her şeyi şüphesiz ki bulabileceksiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla