Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2015, 03:43   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Çanakkaleye Otelleri Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Oteller

Çanakkaleye geldiniz kalacak bir yer arıyorsunuz. Bütçenize ve isteklerinize en uygun sonuçlarda ki yerleri sizler için hazırladık. Çanakkale otelleri'nden en iyi ve gözde otelleri ana sayfamız üzerinde gösterek kolay erişim imkanı sunuyoruz. Hem uygun fiyatlı hemde kaliteli otellere ana sayfamız üzerinden kolayca erişim sağlayabilirsiniz.
Otel arama butonunu kullanarak fiyat aralığı, otel konumları ve otel çeşitleri seçebilirsiniz. 2*, 3*, 4*, 5*, butik oteller, günlük daire, misafirhaneler, moteller, pansiyonlar ve termal otellere sol tarafta bulunan butonlarımız aracılığı ile erişebilirsiniz. Sade ve şık bir tasarıma sahip olan temamız üzerinde işlemlerinizi kolayca yapabileceğinize inanıyoruz.
Çanakkale gezi rehberimizi de inceleyerek gezilmesi ve görülmesi gereken yerleri de konu aldık. Bunlardan sadece bir kaç tanesini örnek vermek gerekirse, aynalı çarşı, arkeoloji müzesi, kordon truva atı ve çok daha fazlası gezilebilir. Site içerisinde ki gezi rehberimiz de gidilmesi gereken tüm noktaların isimlerini belirttik.
Çanakkale'de yaşayanlar için ve gezi amaçlı Çanakkaleye gelenleri düşünerek Çanakkale şehitlik turlarımız bulunmaktadır. Gezilmesi ve görülmesi gereken en önemli yer şehitlik anıtlarının olduğu yerdir. Çanakkale şehitlik turuna katılmak için ve bu konu hakkında tüm detaylara ulaşabilmek için kelime üzerindeki linklere tıklayarak sitelerimize ulaşabilirsiniz.
Çanakkale'de turizm konusunda en kapsamlı bilgiyi size sunabilecek olan bizlere güvenebilirsiniz. Nerede kalabilirsiniz, nereleri gezebilirsiniz, hangi turlara katılabilirsiniz, nereden araç kiralayabilirsiniz gibi tüm ayrıntılar tarafımızdan düşünüldü.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla