Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2015, 19:45   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Full hd film izle - Hdfilmizlet.net

Tanıtılan Sitenin ismi : Hdfilmizlet.net

Sitenin başlığı, sitenin Konusu : Full hd film izle - Hdfilmizlet.net

Sitenin Faaliyetlerine başlamış olduğu tarih : 2014 Senesi Kasım ayı

Site ile ilgili Açıklamalar, Tanıtım Mesajı : Hdfilmizlet.net sitesi, ziyaretçilerine yüksek görüntü kalitesinde film izleme imkanı sunmaktadır. Sitede yerli ve yabancı çok sayıda film kendine yer bulmuştur. Tüm bu filmler, hd kalitesiyle izlenebilecektir.

İnternetinizi kullanarak full hd film izlemek mi istediniz? Sizlere hiç düşünmeden hdfilmizlet.net adresini tavsiye ediyorum. Sitenin adından da anlaşılabileceği gibi, hdfilmizlet.net adresinde hd kalitede filmler seyredilebilir.

Site içerisinde çok sayıda film izleme kategorisi yer almıştır. Animasyon filmlerinden belgesellere, dram filmlerinden bilim kurgu filmlerine, komedi filmlerinden müzikallere kadar türlü türlü kategoriler sitede mevcuttur. O anda canınız ne tür film izlemek istiyor ise, sadece tek bir tuşa basarak seçiminizi gerçekleştirebileceksiniz.

Filmin konusuna ait kategorilerin yanı sıra, Türkçe Dublajlı filmler, Türkçe altyazılı filmler, imdb puanı 7 üzeri olan filmler, yerli filmler gibi kategori ayrımları da sitede yapılmıştır. Eğer canınız yerli film izlemek istiyor ise, sitenin yerli filmler sayfasına girebilirsiniz. IMDB puanı yüksek filmleri özellikle izlemek isteyenler için de yine özel bir sayfa hazırlanmıştır.

Site ziyaretçileri, yabancı filmleri arzu ettikleri gibi seyredebilir. Sitedeki türkçe dublaj izle sayfasına bağlananlar, yabancı filmleri dublajlı olarak izleyebilecekken, altyazılı filmler sayfasına girenler ise yabancı filmleri orjinal sesinde ve Türkçe altyazılı olrak izleyebilir.

Herkese keyifli seyirler dileriz.

Sevgilerimizle
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla