Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Mayıs 2015, 01:16   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart En İyi Forum Sitesine Davetlisiniz

Yediden yetmişe bilgisayar kullanan ve forum sitelerinde vakit geçirmeyi seven herkesi buluşturduğumuz harika bir forum sitemiz bulunmaktadır. Sektörün en iyi forum sitelerinden olma yolunda ilerleyen ve sadece bu durumu lafta bırakmayan bırakamayan Türkiye'nin en iyi forum sitelerinden biriyiz.
Forum sitemizi eğer ilk ziyaretiniz ise hiç vakit kaybetmeden üye olmanızı tavsiye ederiz. Paylaşımlara yorum yapabilmek yada kendi paylaşımlarınızı yapabilmek adına üyelik kesinlikle gerekmektedir. Sohbet ve tanışma bölümlerinden kendizi tanıtarak yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. trforumlar.com aynı bir aile gibidir. Kesinlikle forum sitemiz yani ailemiz içerisinde argo sözlere müsaade edilmemektedir. Bu tarz davranışta bulunan üyeler anında sitemizden uzaklaştırılarak huzurlu ve eğlenceli bir ortam oluşmasını sağlıyoruz.
Gün geçtikçe forumların sayısı Türkiye'de ve dünyada bir hayli artmaktadır. Ancak kesin bir şey var ki otoriterliğini koruyan forumlar sadece ayakta kalabilmektedirler. Forum sitelerinde otoriter olmak gerçekten uzun çabalar ve emekler sonucu ile gerçekleşmektedir. Sizler için en iyi forum sitesini yapılandırabilmek adına gerçekten çok zaman harcadık, sizler için deyecektir biliyoruz.
Sitemizde günlük hayatınızda yada bilgisayarda geçirdiğiniz sürelerde ihtiyacınız olabilecek bir çok bilgi vardır. Onlarca farklı kategoride binlerce konu ve mesaj bulunmaktadır. Aradığınız ne varsa trforumlar.com adresinde bulabilirsiniz. Sitemize üye olmanızın ardından facebook sayfamızı beğenebilirsiniz, önemli ve güncel haberleri bilgileri paylaştığımız facebook sayfamız ile sizlere çok daha kolay ulaşabiliriz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla