Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mayıs 2015, 14:17   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart GMC Film - Ömür Boyu Garanti



Türkiyenin 12 ilinde siz değerli oto araç sahiplerine cam filmi,kaput filmi,araç kaplama,araç renk değişimi,boya koruma gibi birçok alanda üstün bir hizmet kalitesi sunmaktan onur duyuyoruz.
2014 yılında “cam filmi cezanızı biz ödüyoruz” kampanyamızla inanılmaz kitlelere ulaşan firmamız müşteri memnuiyetini amaç edinerek sektörde güven duyulan firmaların en başında gelmektedir.
Neden GMC Film


Çünkü GMC Film, konforunuzu düşünerek tasarruflu ürünler sağlar.
%25 yakıt tasarrufu: Cam film ürünlerimiz kestiği güneş ışınları sayesinde, klima tasarrufu'na olanak sağlayıp maksimum yakıt tasarrufu sağlar. Daha düşük yakıt tüketimi sayesinde cebiniz rahat eder.
Çünkü GMC Film, hayatınızı kolaylaştırır.
Ruhsat Değişimi: Aracınıza renk değişimi yaptıktan sonra resmi olarak ruhsat güncellemesi yapılır. İşte tam bu aşamada siz sorun yaşamayın diye tüm resmi işlemlerinizin takibini de biz yapıyoruz.
Fiyat Artışı: Aracınızda kullanmakta olduğunuz GMC Film ürünü, aracınızı satışa çıkardığınızda da emsalsiz bir özellik sağlayıp fiyat artışına sebep olacaktır.
Geriye Dönüş: Aracınızda kullanmakta olduğunuz GMC Film ürünü'nü herhangi bir sebepten kullanmak istemiyor olabilirsiniz. İşte tam bu aşamada yine devreye biz giriyoruz ve almış olduğunuz hizmeti sorunsuz bir şekilde eski haline getiriyoruz.

Çünkü GMC Film, uzun yıllar sorun yaşamamanız için üretimde kaliteli materyalleri kullanır.
Garanti: Sizin için kalite önemli mi? Bizim için önemli. O yüzden; Tüm ürünlerimiz ve hizmetlerimiz garanti belgesi ile size teslim edilir.

Çünkü GMC Film, aracınızı, sağlığınızı ve doğayı düşünür.
Sağlığınız bizim için önemli: GMC cam filmleri, kapsamlı cilt bakım proğramının parçası olarak "Cilt Kanseri Vakfı" tarafından önerilir.
Doğaya sevgi: GMC cam filmleri, zararlı ultraviyole (UV) ışınlarını %99 keserek hem sağlığınıza destek olur hemde daha az yakıt tasarrufu sağlayıp doğayı korumada destek olur

Çünkü GMC Film, her yerde ve her zaman yanınızdadır.
Türkiye genelinde bayi ağımız, hızlı bir şekilde yaygınlaşmaya devam ediyor.

Çünkü GMC Film, "ömür boyu garanti" sunar.

GMC Film - Ömür Boyu Garanti
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla