Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mayıs 2015, 13:58   #1
ipektesisat
Keyifli~Üye
 
ipektesisat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 07 Mayıs 2015
Mesajlar: 3
ipektesisat is on a distinguished road
Puanlar: 99, Seviye: 1
Puanlar: 99, Seviye: 1 Puanlar: 99, Seviye: 1 Puanlar: 99, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 14%
Etkinlik: 14% Etkinlik: 14% Etkinlik: 14%
Standart Su Kaçağı Tespiti ve Onarımı

Su kaçağı ve su sızıntıları oluştuğunda hızlı bir şekilde onarılması gerekmektedir. Bu sebeple su kaçak tespiti yapan uzman bir firma ile iletişim kurmanız gerekmektedir. Su kaçağı tespitinde uzman ekibi ve gelişmiş teknolojik ekipmanlarıyla İpek Tesisat cihazla kırmadan su kaçağı bulma ve onarım hizmetleri vermektedir. Sektörün öncü firmalarından biri olan İpek Tesisat bugüne kadar bu alanda hizmet veren çoğu firma ve ustayı bünyesinden çıkarmış büyük ve köklü bir firmadır.

Su Kaçağı Tespiti
Su kaçağı sorunları genel olarak evlerde ve işyerlerinde oldukça sık rastlanan problemlerden biridir. Çeşitli sebeplerle zaman zaman su tesisat kaçağı oluşabilir. Bu gibi durumlarda su kaçağının hızlı bir şekilde tespit edilerek onarılması ve su kaçağı tamiri yapılması gerekmektedir. Uzun yıllardır su kaçağı tespiti alanında hizmet veren firmamız İstanbul genelinde hizmet veren profesyonel su tesisatçısıdır. Eğer siz de su kaçaklarından şüpheleniyor ve su kaçağı tespitinde uzman bir firma arıyorsanız bizimle iletişim kurarak su kaçağı tespiti yaptırabilir ve evinizdeki veya işyerinizdeki su kaçağı sorunlarından kurtulabilirsiniz.

Tıkanıklık Açma Firması
İstanbul genelinde tıkanıklık açma hizmetleri vermekteyiz. Yaşabileceğiniz mutfak gideri tıkanıklığı, tuvalet tıkanıklığı, klozet tıkanıklığı, kanal ve kanalizasyon tıkanıklıkları gibi tüm tıkanıklıklarda kırmadan özel robotla tıkanıklıkları açıyoruz. Eğer herhangi bir tıkanıklık sorunu yaşıyorsanız ve uzman bir tıkanıklık açma firması arıyorsanız telefon numaralarımızı kullanarak 7 gün 24 saat bize ulaşabilir yaşadığınız tıkanıklık sorunlarından kurtulabilirsiniz.

Su Kaçağı Tespiti
Ümraniye Su Kaçağı Tespiti
ipektesisat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla