Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2015, 00:48   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Sade Gelinlik Modelleri

Sade Gelinlik Modelleri

Gelinlik, her genç kızın rüyasını süsleyen en güzel elbisedir. Her kadın, bir gün bu elbiseyi giyeceğini hayal ederek yaşar. Yaşları kaç olursa olsun, kendilerini gelinlik modellerine bakmaktan alamazlar. Ayrıca her kadın kendine özel tasarlanmış, herkes tarafından en çok beğenilmiş olan gelinliği üzerinde taşımak isteyeceği için gelinlik seçmek çok önemlidir. Evlenmeye karar veren çiftler çok önceden gelinlik bakmaya başlar ve onca model arasında gerçekten de işleri çok zordur.

Her tarzda ve modelde gelinlik yapılmaktadır. Ancak en çok talep gören sade gelinlik modelleri için çok fazla alternatif ortaya koyulmaktadır. Sade ama şık olmak isteyen gelinlerin tercihi her zaman zarif modellerden yana olmaktadır. Beyaz rengini en güzel şekilde taşımak için bu modeller, gelinleri birer prenses haline dönüştürür. Asaletin ve masumiyetin adeta simgesi haline gelen sade gelinlik modelleri, en ince detayına kadar düşünülerek tasarlanır.

Her zaman bir kez giyileceğine inanılan gelinlikler, kadınlar için çok değerli ve önemlidir. Sade Gelinlik Modelleri üzerinden en güzel ve en sade gelinlik modelleri seçilebilir. Bu kadar güzel model arasında karar vermek ne kadar zor olsa da, gelinlik seçmek aslında çok keyifli bir iştir. Kadınlar modeller arasından hangisini seçerse seçsin, o günün en özel gelini haline gelecektir. Tüm kadınlar bu ayrıcalığı ve güzelliği sonuna kadar hak etmektedir.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla