Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mayıs 2015, 00:15   #1
cemcem
Keyifli~Üye
 
cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2014
Mesajlar: 193
cemcem is on a distinguished road
Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Düğün Fotoğrafçısı Seçimi

Düğününden geriye herkes harika ve yıllar sonra bile hatırlanmaya değer karelerin kalmasını arzular. Bu nedenle de düğün fotoğrafları için alanında başarılı bir düğün fotoğrafçısı arayışına girişir. Düğün fotoğrafçısı ararken ve seçiminizi yapmadan önce bilmeniz gereken önemli konular hakkında bu yazımızda size kısaca bilgi aktarmaya çalışacağız.

Öncelikle ilk olarak doğru bir düğün fotoğrafçısı seçimi yapmak için sıkı bir araştırma işine girişmeniz gerekiyor. Bunun için öncelikle yakınlarınızda tanıdıklarınızdan işe başlayabilirsiniz. Özellikle yakın zaman içerisinde düğünü gerçekleşen biri bu konuda size fazlasıyla yardımcı olabilir. Diğer en önemli araştırma kaynağınız ise hiç kuşkusuz internet olacaktır. İnternetten arama motorları üzerinden aramalar gerçekleştirdiğinizde birçok düğün fotoğrafçısının sitesine ulaşabilirsiniz.

Ayrıca internetin diğer bir avantajı, fotoğraf sanatçısı için yapılan yorumlara kolayca ulaşabilmeniz ve fotoğrafçılık kariyeri hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilme şansınızdır. Böylece fotoğrafçının önceden yaptığı çalışmaları görüp kalitesi hakkında kafanızda ufaktan da olsa bir şeyler canlandırabilirsiniz. Fotoğrafçı seçimi yapmadan önce en önemli işi araştırma kısmının üstleneceğini unutmayın ve bunun bilincinde olarak dersinize iyi çalışın.
cemcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla