Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mayıs 2015, 21:56   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart ÇıtÇıt Nedir, Nasıl Takılır?

Saç uzatma sistemleri arasında en popüler olanlardan biri, çık çıt saç uygulamasıdır. 8 adet parçadan oluşan çıtçıt takımları farklı boy ölçülerindedir. Kaynak saçın üzerinde bulunan çıtçıt toka saça takılır ve bu takımın eşit bir halde saça takılması ile beraber, bayanların saçları daha uzun bir forma kavuşur.
Çıtçıt saçlar, kolay bir şekilde saça uygulanır ve kalıcı olmayan kaynak uygulamalarından biridir. Takım halinde satılan çıtçıt saç kaynaklarını sizler de kuaföre gitmeksizin, evinizde saçlarınıza kolayca uygulayabilirsiniz.
ÇıtÇıt Nasıl Takılır : Bunun için tek yapmanız gereken, saçlarınızı ince tutamlar halinde ayırmak ve çıtçıt tokayı saç dibine yerleştirerek kapatmaktır. Çıtçıt saçları sizler de deneyerek, saçlarınızda değişiklik yapabilirsiniz. Bu saç uzatma yönteminin saça hiçbir zararı bulunmamaktadır ve kolay bir şekilde saça takılıp, tekrar saçtan çıkarılabilir.
Uygun fiyata çıtçıt, yarım ay çıtçıt ve tüm diğer saç malzemelerl ile ilgili sorularınızı için kuaför suzan’ı arayabilir ve gönül rahatlığıyla sorabilirsiniz. Size gönülden yardımcı olacaktır.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla