Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mayıs 2015, 22:35   #1
cemcem
Keyifli~Üye
 
cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2014
Mesajlar: 193
cemcem is on a distinguished road
Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Cv Örnekleri

Bir iş başvurusunda en önemli adımların ilkinde CV yer alıyor. Artık birçok firma veya şirketin insan kaynakları yada işe alımdan sorumlu departmanları mülakatlara çağırmadan önce standart prosedürleri uyguluyor. Yani ilk iş olarak iş için uygun adayların CV'lerini topluyor. CV'niz ne kadar kaliteli olursa bir iş için mülakata çağrılma şansınız da o derecede artacak demektir.

Sizin için doğru bir işe başvurmuş olsanız dahi kaliteli bir CV sunmanız detayların özenle gösterilmiş olması ve yalnızca bir CV içerisinde olması gerektiği kadarın olması kişilerin mülakata çağrılma şansını da üst seviyeye çıkartıyor. Bu nedenle artık günümüzde herkesin kaliteli ve ayırt edici bir CV yazmanın önemini anlaması gerekiyor.

CV yazma konusunda en çok sıkıntıyı ise daha önce iş dünyasına başlamamış veya uzun süredir aynı işte çalışan kişiler çekiyor. Böylesi durumlarda neyse ki bize ücretsiz danışmanlık yapacak internet gibi bir teknoloji var. İnternette yer alan resimli özgeçmiş örnekleri bu konuda kişilere yol göstermesi ve örnek olması açısından oldukça iyi bir seçenektir.
cemcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla