Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mayıs 2015, 16:35   #1
Seoptimizasyon
Keyifli~Üye
 
Seoptimizasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Haziran 2014
Mesajlar: 603
Seoptimizasyon is on a distinguished road
Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Mikro Aydınlatma


Dekorasyon ev, iş yeri ve bahçelerin olmazsa olmaz olgularından birisidir. Güzel görünümü hepimiz mutlaka istemekteyiz. Bu nedenle de evlerimizde ya da yaşadığımız ortamların görünüşe dekoratif ürünlerine önem veriyoruz. Dekoratif ürün denildiğinde akla öncelikle eşyalar ve süsler gelse de bir yerin güzel görünmesi için öncelikle iyi aydınlatılması gerekir. Aydınlatma ürünleri de dekorasyon konusunda oldukça önemli olmaktadır. Dekorasyon kısmında iç mimarların da sıklıkla önemsediği konulardan birisi olan ışıklandırma işlemleri sayesinde o ortamın, odanın veya bahçenin görünümü daha da şık ve görkemli olur.
Eğer evimizdeki odaların görünüşünde değişiklikler yapmak istiyorsak buna lamba değişimi ile başlayabiliriz. Odanızın duvar rengini ya da dokusunu daha hoş ve daha alımlı gösterecek bir ışık tercih etmeniz önerilmektedir. Örneğin spot lambalar sayesinde odanıza daha canlı bir görünüm sağlayabilirsiniz. Duvar boyası ve dekoratif eşyaların görünümünü odanıza uygun spot ışıklar sayesinde daha da modern bir hale getirebilirsiniz. Eğer ışıklandırma sistemi doğru kurulduysa hiçbir odanın görüntüsünün kötü olmayacağının altını çizmekteyiz. Mikro Aydınlatma ürünleri de odalarınızın görünümüne daha da güzellik katacak şık ve gösterişli ürünler üretmeye devam ediyor. Pelsan ışıklar sayesinde de karanlık ve basık ofisinizi daha çalışabilir hale getirebilirsiniz. Yapılan bir araştırmaya göre ışıkları yetersiz olan ofisler, iş yerleri veya kurumlardaki çalışanların ruh sağlığı da ışıkların cansızlığı gibi oldukça alt seviyelerde olduğunu gösteriyor. Bilim adamları yapmış oldukları deneylerle daha yeterli ve canlı ışıkların olduğu çalışma ortamlarındaki insanların işlerini severek ve isteyerek yaptığını ortaya koyuyor.
Ofisinizin veya iş yerinizin daha da canlı görünmesini istiyorsanız LED Aydınlatma ürünlerini de tercih edebilirsiniz. LED ışıklar günümüzde kullanılan ışıklara göre daha canlı ve daha hoş görünüme sahip olmaktadırlar. Üstelik boyutlarının da küçük olması sayesinde odanın, bahçenin her noktasına kolaylıkla uygulanabilmektedirler. Özellikle şerit halinde olan LED lambalar ile bulunduğunuz ortama gizemli bir ışıklandırma yapabilirsiniz. LED ışıklandırma sistemlerinin avantajları ise düşük enerji tüketimine ve uzun kullanım ömrüne sahip olmasıdır.
Bir diğer ışıklandırma sistemi olarak da aydınlatma armatürlerini örnek verebiliriz. Aydınlatma Armatürleri kullanım alanları oldukça fazla olan bir ürün olarak bilinmektedir. Yol aydınlatmaları ve cadde aydınlatmaları gibi dış aydınlatma sistemlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Yaydığı güçlü ışık kaynağıyla geniş bir alanda etkiye sahiptir.
Aydınlatma sistemleri günümüzün en önemli araçlarından biridir. Son yıllarda iç mekânlarda da oldukça geliştirilen bu sistemler sayesinde ortamların canlılığı ve görkemli görünüşü amaçlanmaktadır. Sizler de canlı bir görünüme sahip ortamlar istiyorsanız Mikro Aydınlatma ürünlerini tercih edebilirsiniz.
Seoptimizasyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla