Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mayıs 2015, 20:04   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Saniter | Gıda-Çevre Bilimi ve Gözetim Hizmetleri



Günümüzde gıda sektörü oldukça ilerlemiştir. İnsan hayatının sürdüğü süre boyunca önemli olan gıda sektörü, insan hayatı sürdüğü sürece de önemini koruyacaktır. Bu sebeple gerekli incelemelerde bulunan gıda laboratuvarı günümüzün en önemli araştırma merkezleri halini almıştır. Özellikle güvenilir ve doğru analizler yapan bu tür laboratuarlar daha da dikkat çekmeye başlamıştır. Siz de eğer halk sağlığına önem veren kişiler ile gıda analizi yaptırmak istiyorsanız sitemizi, saniter.com.tr ’u ziyaret edebilirsiniz.

Her türlü gıda, gdo analizi seçeneklerini saniter.com.tr ’da bulabileceksiniz. Üstelik SANİTER yönetimi bilimselliği, güvenilirliği, gizliliği ve tarafsızlığı da her zaman ön planda tutarak müşterilerine en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlamıştır. Yaptırmak istediğiniz analiz ister gıda, su analizleri, ister medikal, kozmetik, deterjan isterseniz de toprak, hayvancılık, toprak ve endüstriyel olsun her araştırma konusunda sizlere yardımcı olunabilecektir. Üstelik sadece analizler değil bunlarla birlikte yapılacak gözetimlerde firmaların kalite seviyelerini, halk sağlığı önemsemelerini üst seviyelere çıkaracaktır. Siz de eğer bu tür bir analiz ya da gözetleme yapılmasını istiyorsanız saniter.com.tr sitesi bu konuda sizlere gerekli yardımı sunmak için bilgi almanızı sağlayacaktır.

Kontroller, gözetimler ve verilecek eğitimler sayesinde halk sağlığı şirketler tarafından daha önemli bir hal alacak ve böylece müşteri de hizmet veren de memnun kalacaktır. Siz de eğer bu konu ile ilgili bilgi almak, bu hizmetlerden faydalanmak istiyorsanız internet bağlantılarını bunun için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Site adresi : http://www.saniter.com.tr
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla