Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mayıs 2015, 20:23   #1
cemcem
Keyifli~Üye
 
cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2014
Mesajlar: 193
cemcem is on a distinguished road
Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Keçe bebek şekeri

Keçe bebek şekeri aslında biraz uğraş ile kendi başınıza evde de yapabileceğiniz ürünlerden biridir. Bebeğinizin doğum günü ve benzeri etkinliklerde konuklarınıza hatıra hediyesi olarak sunabileceğiniz bu şirin ve tatlı hediyeleri bir bir elde yapmak ise oldukça büyük bir zamana mal oluyor.

Keçe bebek şekeri satışı yapan ve sadece bu tarz hediyelikler üzerine hizmet veren babyandbride gibi firmalar ise bu işi seri üretim şeklinde yaptıkları için çok kısa sürede istediğiniz adetleri size sunabiliyor. Ayrıca işlerinin uzmanı olmaları ve sürekli olarak değişik modeller ile müşterinin karşısına çıkıyor olmaları da diğer bir avantaj. Belki bu konuda ev yapımının çok daha uygun fiyata geleceğini düşünüyor olabilirisiniz.

Oysa tanınan ve bilinen markalardan alışveriş yapacak olduğunuz zaman fiyatların kesinlikle sizin yapacağınız ev yapımı keçe bebeklere göre çok daha uygun olacağını göreceksiniz. Üstelik artık internetten satış yapan firmalar sayesinde gidip almak için ayağa bile kalkmanıza gerek kalmıyor. Birçok popüler alışveriş sitesinde de bulabileceğiniz keçe bebekler ile unutulmayacak günden geriye harika izler bırakabilirsiniz.
cemcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla