Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mayıs 2015, 12:02   #1
alikemal2423
Keyifli~Üye
 
alikemal2423 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29 Mayıs 2015
Mesajlar: 11
alikemal2423 is on a distinguished road
Puanlar: 135, Seviye: 1
Puanlar: 135, Seviye: 1 Puanlar: 135, Seviye: 1 Puanlar: 135, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart tuvalet tıkanıklığı açma

Evlerde, iş yerlerinde ve alışveriş merkezlerinde kullanılabilecek üç türlü tuvalet çeşidi vardır. Bunlardan birincisi alaturka tuvalettir; ikincisi ise klozettir. Klozet, alaturkadan sonra üretilen bir tuvalet çeşididir. Bunun dışında geberit adı verilen gömme rezervuarlı asma klozetler vardır. Bunların su haznesi duvarın içindedir.

Tuvalet tıkanıklığı açma hiç bu kadar kolay olmamıştı robot cihazlar ile kusursuz hizmet sunuyoruz.Tuvaletlerin tıkanmasının en önemli sebebi tuvaletlere atılan tuvalet kağıtlarıdır. Hangi marka olursa olsun klozete atılan kağıtlar suda erimez. Bu yüzden tuvalet kağıtlarını atmakmak için mutlaka çöp kovası kullanılması gerekmektedir. Tuvalet kağıtlarının klozete atılması durumunda klozetler bazı durumlarda tıkanabilir bazı durumlarda da klozeti geçip bu sefer de pimaşı tıkayabilmektedir.

Pekala, klozet gideri nasıl açılmaktadır? İlk yöntem pompa ile ileri geri yaparak tıkanmayı açmaya çalışmaktır. ikincisi ise susta salmaktır. Bu yöntemde klozet sökülerek hattın içine susta salınır. Bu ise çoğu zaman sonuç vermez. Klozet tıkanması gibi durumlarda klozetin sökülmesi gerekmektedir. Pisliğin alınması gerekir ki atılan şeyler oraya takılmasın. Söküm için ise profesyonel yardım alınması elzemdir. Eğer klozet taşı kırılırsa herhangi bir işlem yapmanın pek anlamı kalmayacaktır. Tuvalet açma firmamız 7/24 hizmetinizdedir.

Robot ve kamera sistemi kullanan firmamız klozeti sökerek çelik yayı hatta gönderip tıkanıklığı açmaktadır. Diğer aşamada ise muhakkak kameralı sistemin kullanılması gerekir. Kameralı sistem problemin kalıcı olup olmadığını öğrenmek için önemlidir. İstanbul tesisatçısı tüm ekipmanlar ve malzemelere sahiptir ve size garantili bir yöntem sunmaktadır.
alikemal2423 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla